Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Συνάντηση του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας


Ο  Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας στα πλαίσια της προσπάθειας του, για τη καταπολέμηση και καταστολή των φαινομένων λαθραλιείας και καταστροφής των υδάτινων οικοσυστημάτων της περιοχής (λίμνες, ποτάμια, ταμιευτήρες-φράγματα), που δυστυχώς βρίσκονται σε έξαρση.
Θεωρεί απαραίτητη την παρέμβαση των φορέων και υπηρεσιών  για την διάσωση της υδρόβιας ζωής του τόπου μας. Έτσι, στις  15/4 Αντιπρόσωποι του Δ.Σ του Α.Σ.Ε.Α.Φ επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας  κ.Ηλιάδη για να τον ενημερώσουν για τη ραγδαία εξέλιξη αυτών των φαινομένων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν καθώς  και ο σχεδιασμός άμεσης αντιμετώπισης και καταστολής αυτών, με την θέσπιση περιοριστικών μέτρων της αλιείας, καθώς και την συνεργασία του Συλλόγου με το Τμήμα αλιείας της Περιφέρειας για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση και προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων του νομού μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Νομού Φλώρινας  κ.Ηλιάδη  για την άμεση ανταπόκριση του, όπως και για την έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξη του στην προσπάθεια του Συλλόγου για την διαφύλαξη της υδρόβιας ζωής του νομού μας. 
Φλώρινα 17 Απριλίου 2013
Με εκτίμηση για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
 Γιαζιτζίδης Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.