Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ημερίδα με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός» στο Δημοτικό Σχολείο Κέλλης



Tην Πέμπτη 18 Απριλίου ύστερα από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και των εκπαιδευτικών  του 5/Θ Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κέλλης, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Κέλλης, ημερίδα με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός».
Ύστερα από ένα σύντομο χαιρετισμό του διευθυντή του 5/Θ Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κέλλης  κ.Δούμτση Κωνσταντίνου,το λόγο πήρε η κεντρική εισηγήτρια της εκδήλωσης  κ. Ζιώγα Βικτόρια, όπου ενημέρωσε γονείς και εκπαιδευτικούς  για το φαινόμενο του  ενδοσχολικού εκφοβισμού ,που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αύξηση στα σχολεία της πατρίδας μας.
Παράλληλα σε δυο αίθουσες του σχολείου μας ,τα παιδιά των 3 τελευταίων τάξεων συμμετείχαν  σε συζήτηση σχετικά με το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας  και πήραν κατόπιν μέρος σε βιωματικό παιχνίδι με τη καθοδήγηση των υπεύθυνων  συνεργατών της κ.Ζίωγα, Σιάκου Ρόζμαρη και Βογδάνη Θεόδωρου.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε διάλογος μεταξύ των εισηγητριών και του ακροατηρίου, με τη συμμετοχή των γονιών των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.


Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δ.Σ. Κέλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.