Τρίτη 30 Απριλίου 2013

O Μακεδονικός στο μπαράζ ανόδου με τον Αμύντα



Ο Μακεδονικός Θεσ/νίκης  είναι το τελευταίο εμπόδιο που θα πρέπει να υπερκεράσει η γυναικεία ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο ανόδου στην Α1 Εθνική.

Η ομάδα της Σοφίας Ιττέ, επιβλήθηκε στην ημιτελική φάση των Μπαράζ της Προσοτσάνης 42-30, αγώνα τον οποίο παρακολούθησε ο τεχνικός του Αμύντα Νίκος Γιώσκος.
Ο Μακεδονικός Θεσ/νίκης αποτελεί  παραδοσιακή δύναμη του γυναικείου χάντμπολ, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του και αξιοζήλευτη συμβολή στην ανάδειξη χειροσφαιριστριών.
Σημαντικότερη πτυχή στην ιστορία του συλλόγου αποτελεί η συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος το 2002, όπου ηττήθηκε από την Αναγέννηση Άρτας .
Βέβαια ο συγκεκριμένος αγώνας κρύβει ιδιαιτερότητες, καθώς στον Μακεδονικό αγωνίζεται την τελευταία 5ετία, η γηγενής αθλήτρια του Αμύντα Ελένη Τσιρνάρη,η οποία έχει συμβάλει τα μέγιστα στην καλή πορεία της ομάδας.
Η ΟΧΕ θα καθορίσει τον τόπο και τον χρόνο του αγώνα εντός της εβδομάδας, με επικρατέστερα  γήπεδα διεξαγωγής  αυτά  της Βέροιας και της Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.