Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για μεταφορά ατόμων με ΙΧΕ αυτοκίνητα έναντι κομίστρου, στη Φλώρινα


Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, στο πλαίσιο του ελέγχου της λαθρομετανάστευσης και της παραγομένης από αυτήν εγκληματικότητα, από τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας εκδηλώθηκαν στοχευμένες δράσεις σχετικά με τη μεταφορά ατόμων με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα έναντι κομίστρου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας.
Συγκεκριμένα:
·                     Την 01-06-2013 το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν 39χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, γιατί μετέφερε με το ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, τέσσερις (4) ομοεθνείς του έναντι κομίστρου προς το εσωτερικό της χώρας.
·                     Την 02-06-2013 το απόγευμα στα Ασπρόγεια Φλώρινας, αστυνομικοί της ίδιας Ομάδας, συνέλαβαν 35χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, γιατί μετέφερε με το ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ομοεθνή του έναντι κομίστρου προς το εξωτερικό της χώρας.
·                     Την 03-06-2013 το απόγευμα στο Μανιάκι - Φλώρινας, αστυνομικοί της Α΄Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Α΄ ΟΠΚΕ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν 33χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, γιατί μετέφερε με το ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, τρεις (3) ομοεθνείς του, έναντι κομίστρου προς το εσωτερικό της χώρας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Κοζάνη, 4 Ιουνίου 2013
Δελτίο Τύπου Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.