Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Επιδίωξη λύσης στην Αθήνα, ενώ συνεχίζεται η διαμαρτυρία για το στρατόπεδο Αμυνταίου



Ενώ συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η διαμαρτυρία για την απομάκρυνση των μονάδων και την κατάργηση του στρατοπέδου Αμυνταίου, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης και ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης θα μεταβούν στην Αθήνα, όπου θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά ή με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Μετά τις δηλώσεις παραίτησης του Δημάρχου Αμυνταίου και όλων των Δημοτικών Συμβούλων Αμυνταίου, ήρθαν οι παραιτήσεις όλων των φορέων της πόλης του Αμυνταίου και φορέων γειτονικών Κοινοτήτων. Πολύ σημαντική ήταν επίσης η δήλωση συμπαράστασης και παραίτησης του Δημάρχου Πρεσπών κ. Βασίλη Τσέπα, που κάλεσε και τους υπόλοιπους αιρετούς της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας να παραιτηθούν, όπως και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Γιώσκος.
Οι δηλώσεις παραίτησης Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και φορέων δείχνουν το μέγεθος της αδικίας που υφίσταται η περιοχή, στην οποία πρέπει να δώσει τέλος το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποκαθιστώντας την ηρεμία στην τοπική κοινωνία.

Αμύνταιο, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.