Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η «Ποδηλασία Αγάπης» που ενώνει Ελλάδα και Κύπρο στο Δήμο Άργους Ορεστικού



Συγκέντρωση τροφίμων για κοινωφελή σκοπό.
Στο Δήμο Άργους Ορεστικού αναμένεται να φτάσει η «Ποδηλασία Αγάπης» που ενώνει την Ελλάδα με την Κύπρο προάγοντας την αλληλεγγύη και την προσφορά στο συνάνθρωπο.

Κύπριοι ποδηλάτες, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποιούν Πανελλαδική Ποδηλασία με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας προκειμένου να ενισχυθούν κοινωνικά παντοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο.
Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν την 1η Σεπτεμβρίου 2013 από την Κομοτηνή και θα τερματίσουν στη Λεμεσό στις 11 Οκτωβρίου 2013, διανύοντας συνολικά 3.848 χλμ.
Στην πόλη του Άργους Ορεστικού αναμένονται την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013, στις 9:00 π.μ. έξω από το Δημαρχείο, συνεχίζοντας για Αμπελόκηπους – Μηλίτσα – Κωσταράζι – Βογατσικό κι από κει Γρεβενά.
Έτσι, όσοι πολίτες επιθυμούν να συνεισφέρουν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια, προσφέροντας τρόφιμα και άλλα είδη μακράς διάρκειας, παρακαλούνται να προσέλθουν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στο κτήριο του Παλιού Λυκείου Άργους Ορεστικού, τις ώρες 12:00 μ.μ. με 2:00 μ.μ. ή το πρωί της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου, στις 9:00 πμ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα γίνει και το καλοσώρισμα των ποδηλατών. Αντίστοιχη δυνατότητα υπάρχει και για τους κατοίκους των οικισμών του Δήμου απ’ όπου θα περάσουν οι ποδηλάτες καθώς μπορούν να δώσουν απευθείας τα τρόφιμα στην αποστολή από κάποιο κεντρικό σημείο του εκάστοτε χωριού.
Ένα σημαντικό μέρος των ειδών που θα συγκεντρωθούν, θα διανεμηθούν μέσα από την Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Άργους Ορεστικού.
Όσοι ποδηλάτες και πολίτες του Δήμου μας επιθυμούν μπορούν να παρευρίσκονται στην υποδοχή των Κύπριων ποδηλατών και να ακολουθήσουν τη σχετική διαδρομή.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμο Άργους Ορεστικού και στο τηλέφωνο 2467351302 και 2467351309.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.