Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου για τη νέα σχολική χρονιά



Η έναρξη της σχολικής χρονιάς, με τους αγιασμούς σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας, είναι μία σημαντική ημέρα όχι μόνο για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, αλλά για όλη την τοπική κοινωνία.
Πρόκειται για ένα ελπιδοφόρο γεγονός αφού η νεολαία μας, η ελπίδα του τόπου μας, ξεκινάει μία νέα προσπάθεια.
Είναι αλήθεια ότι η χώρα, ο δήμος μας και ο καθένας μας ξεχωριστά βιώνουμε μία πρωτόγνωρη οικονομική και κοινωνική κρίση. Πιστεύω βαθύτατα ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν έχουμε το δικαίωμα να στερήσουμε από τα παιδιά μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης που μπορούμε να παρέχουμε. Το χαμόγελο των παιδιών είναι ότι πολυτιμότερο έχει η τοπική κοινωνία και αυτό δεν πρέπει να το στερήσουμε.
Όλοι μαζί κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουμε και σε πολλές περιπτώσεις να βελτιώσουμε τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών μας. Η πρόοδος της νέας γενιάς θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή στις προσπάθειές μας.
Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να έχουν μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, έτσι ώστε η νέα γενιά να αποκτήσει όλα τα απαιτούμενα εφόδια για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών και να βελτιώσει τον τόπο μας.

Αμύνταιο, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μάκης Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.