Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου



Σας προσκαλούμε να έλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στις 15 Οκτωβρίου   2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 και στο Γραφείο του Δημάρχου για Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1.       Απευθείας ανάθεση του έργου με τίτλο « Αποκατάσταση τμήματος αποχέτευσης στην Τ/Κ Λεχόβου» προϋπολογισμού 4.800,00 Ευρώ.
2.       Απευθείας ανάθεση του έργου με τίτλο « Αντικατάσταση  δικτύου ύδρευσης  από αμίαντο Τ/Κ Αντιγονείας» , προϋπολογισμού 5.000,00 Ευρώ .
3.       Ορισμός ορκωτού λογιστή για έλεγχο οικονομικών καταστάσεων ( ισολογισμός και αποτελέσματα χρήσης ) του Δήμου Αμυνταίου για τη χρήση του έτους 2013 .
4.       Γνωμοδότηση της Οικονομικής Επιτροπής επί του Τεχνικού Προγράμματος  του Δήμου Αμυνταίου για το οικονομικό έτος 2014 .
5.       Γνωμοδότηση της Οικονομικής Επιτροπής επί του Ετήσιου Σχεδίου Δράσης   του Δήμου Αμυνταίου για το οικονομικό έτος 2014 .
6.       Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου περί της υλοποίησης  του Γ΄ Τριμήνου 2013 .
7.       Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών ,καθορισμός όρων διακήρυξης   και ορισμός μελών επιτροπής της προμήθειας με τίτλο «Εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό δημοσίων χώρων Δήμου Αμυνταίου, με χρήση ενεργειακών λαμπτήρων (LED)» αρχικού προϋπολογισμού 112.483,50 € (με ΦΠΑ 23%) .
8.       Ανατροπή της αρίθμ. 28 ΠΑΥ  που αφορά χρεωλύσια δανείων εσωτερικού .
9.       Ψήφιση πιστώσεων Οικονομικού Έτους 2013 .

Ο Πρόεδρος του Δ/Σ της Οικονομικής Επιτροπής

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.