Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

50 χρόνια «Φωνή της Φλωρίνης»

H εβδομαδιαία εφημερίδα «Φωνή της Φλωρίνης» με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή της, διοργάνωσε επετειακή εκδήλωση το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας, με θέμα: «Η συμβολή του επαρχιακού τύπου στην ανάπτυξη της περιφέρειας».
Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Δρ Θεολογίας Δημήτριος Ρίζος, ενώ μίλησαν οι δημοσιογράφοι Παντελής Σαββίδης, Σοφία Βούλτεψη και η δημοσιογράφος και Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» Μαριάνα Πυργιώτη, καθώς και ο Βλάσης Βλασίδης, Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Επικοινωνίας και ΜΜΕ στα Βαλκάνια, του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών Φλώρινας.
Στη συγκινησιακή αυτή εκδήλωση, ο εκδότης της εφημερίδας Θεόδωρος Βόσδου θυμήθηκε και μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν κατακλύσει την αίθουσα, στιγμές από τη δημοσιογραφική του πορεία και πολλές από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.
Ο κ. Βόσδου τίμησε για την πολυετή προσφορά τους και τη βοήθεια τους στην έκδοση της εφημερίδας, τους κυρίους Λάζαρο Λαζαρίδη, Βασίλειο Σφέτκο και Ιωάννη Αριστείδου.



  

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.