Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του Βουλευτή Ημαθίας και Αναπληρωτή Υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών του κόμματος, κ. Μιχάλη Χαλκίδη πραγματοποιήθηκε χθες στη Φλώρινα.
Ο κ. Χαλκίδης ανέφερε για ποιους λόγους ψήφισε όχι η Νέα Δημοκρατία στο πρώτο μνημόνιο, αφού ήταν ένα μνημόνιο εισπρακτικό, με καμία αναφορά στην ανάπτυξη, ενώ αναγκάστηκε να ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο προκειμένου η χώρα να αποφύγει τη χρεοκοπία και τη στάση πληρωμών.
Με τις παρεμβάσεις της Νέας Δημοκρατίας, είπε ο κ. Χαλκίδης, ότι διασώθηκε ο 13ος και 14ος μισθός, ενώ ανέφερε ότι το επιτόκιο του δανείου θα είναι περίπου 3,5% και όχι 5%, όπως είχε ακουστεί αρχικά.
Τέλος, ο κ. βουλευτής ανέφερε ότι ο κόσμος θα ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία, γιατί έχει αναλάβει δεσμεύσεις απέναντι στο λαό, μεταξύ των οποίων είναι η επαναχορήγηση του επιδόματος πολυτέκνων, η εξισωτική αποζημίωση στους αγρότες και κτηνοτρόφους, η σταθερότητα  των συντάξεων κάτω των 1.300€, η μείωση του ΦΠΑ, η διατήρηση του επιδόματος ανεργίας και των μισθών στα σημερινά επίπεδα και πολλά άλλα μέτρα τα οποία θα βοηθήσουν τον απλό πολίτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.