Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Ε.Ι. Φλώρινας για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας


Η Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Ε.Ι. Φλώρινας διαμαρτύρεται έντονα στις φήμες που ακούγονται περί συγχώνευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Δε δεχόμαστε σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να κλείσει το ιστορικό Πανεπιστήμιο της Φλώρινας που έχει βγάλει πολλούς και αξιόλογους επιστήμονες όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του με την υποτιμητική αιτιολογία ότι «δεν έλκει φοιτητές».
Προφανώς όμως κάποιοι θέλησαν να σβήσουν τη Φλώρινα από το χάρτη απομακρύνοντας τους φοιτητές από εκεί στους οποίους και στηρίζεται όλη η οικονομία της πόλης. Μια βόλτα να κάνει κάποιος στα γραφικά σοκάκια της θα δει παντού ταμπέλες με ενοικιάσεις δωματίων που είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τους φοιτητές καθώς και φοιτητικές τιμές στα περισσότερα μαγαζιά της που παλεύουν να επιβιώσουν μέσα στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης που διανύει όλη η χώρα και όχι μόνο.
Αρνούμαστε την οποιαδήποτε ταλαιπωρία των φοιτητών μας οι οποίοι θα είναι αναγκασμένοι να μετακινηθούν σε μια νέα πόλη στα μέσα ή ακόμα και στο τέλος των ακαδημαϊκών τους σπουδών και ειδικά όταν πληροφορούνται κάτι τέτοιο μόλις ένα μήνα πριν από την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς!
Οι υπαίτιοι της όλης κατάστασης να είναι σίγουροι πως θα βρουν απέναντί τους τη Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Ε.Ι. Φλώρινας η οποία θα συνεχίζει πάντα να αγωνίζεται για το συμφέρον του κάθε φοιτητή!
ΜΕ ΤΙΜΗ
Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Ε.Ι. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.