Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Συγχαρητήρια του ΕΒΕ Φλώρινας για τις διακρίσεις των οινοποιείων ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ και ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ



Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φλώρινας συγχαίρουν την επιχείρηση- μέλος του Επιμελητηρίου ‘’ΜΠΟΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.’’ – ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ για το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ που απέσπασε το ΜΥΛΟΣ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 2012, στα πλαίσια της έκθεσης BERLIN WINE TROPHY 2013.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας και για τον νομό μας η παραπάνω διάκριση που αναδεικνύει τη δυναμικότητα και ποιότητα των κρασιών της περιοχής μας στο εξωτερικό.
Το Επιμελητήριο Φλώρινας επαινεί και στηρίζει τις προσπάθειες των μελών του, ενισχύοντας με τη δράση του την εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας.
Ευχόμαστε ακόμα περισσότερες διακρίσεις.


Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φλώρινας συγχαίρουν την επιχείρηση- μέλος του Επιμελητηρίου ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ Α.Ε για την τιμητική διάκριση ‘’ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013’’ που έλαβε από το περιοδικό Wine & Spirits ανάμεσα σε 100 παγκοσμίως κορυφαία οινοποιεία.
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που μέσα στη γενικότερη κρίση που επικρατεί, επιχείρηση του νομού μας, αναδείχθηκε σπουδαίος πρεσβευτής της Ελλάδος με τα εξαιρετικά κρασιά που παράγει.
Το Επιμελητήριο Φλώρινας επαινεί και στηρίζει τις προσπάθειες των μελών του ενισχύοντας με τη δράση του την εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας.
Ευχόμαστε ακόμα περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.