Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο του πρώην Προέδρου του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Φλώρινας



Μετά από 8 γεμάτα χρόνια από αγώνες και αγωνίες , ήρθε η ώρα να παραδώσουμε την σκυτάλη σε νεότερους, (όχι απαραίτητα  ηλικιακά), έτσι ώστε μέσω την ανανέωση να βγουν νέες ιδέες, καινούργια πράγματα, να μπουν με περισσότερη ορμή.
Νέοι άνθρωποι που έχουν την όρεξη και την ευαισθησία για πρόσφορα προς τον συνάνθρωπο, ειδικά όταν πρόκειται για άτομα με αναπηρία, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλοι δοκιμάζονται.
Οκτώ χρόνια με πρόσφορα, με  κόντρες, με οργή, με αγωνίες, με συνεχή προσπάθεια για το κοινό καλό, πολλές ώρες προσφοράς σε ένα όραμα …την ποιοτικότερη ζωή των Ατόμων με Αναπηρία στον νόμο μας, στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας (όπου διατέλεσα πρόεδρος για τρία χρόνια).
Αισθάνομαι γεμάτος γιατί δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από δικά μου πλέον άτομα, που με αγκάλιασαν με στήριξαν, μου  εμπιστευτήκαν τα πιο κρυφά  τους.
Ένιωσα λίγο περίεργα, γιατί η διάθεση για πρόσφορα δεν παύει να υπάρχει, περά από τίτλους πέρα από κάθε αξίωμα.
Έτσι μάθαμε έτσι θα πάμε…
Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους σε αυτή την οκταετή και πλέον διαδρομή, είναι παρήγορο ότι υπάρχουν ακόμα, άνθρωποι, που ενδιαφέρονται για τον πλησίον τους, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς προσωπικό οφίκιο, όπως έλεγε ένα μέλος μας… ποιό το οφίκιο σου που τρέχεις, μου έλεγε… πολύ μεγάλο, φιλέ μου πολύ μεγάλο, γέμισα σαν άνθρωπος, νιώθω αλλιώς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Βασίλης Γρηγορίου Παπαδόπουλος

Μέλος του νέου Δ.Σ. του νομαρχιακού συλλόγου ΑμεΑ νομού Φλώρινας με έδρα την Φλώρινα

Μέλος του γενικού συμβουλίου του τριτοβάθμιου οργάνου της αναπηρίας,   της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.