Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες την Κυριακή… “ΠΑΜΕ ΜΟΥΣΕΙΟ;..”



Το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ-ΟΠΑΠ,  σταθερά προσανατολισμένο στους εκπαιδευτικούς του στόχους, συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την δράση για οικογένειες, με τίτλο «Πάμε Μουσείο», η οποία θα πραγματοποιείται κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.
Τη νέα θεματική ενότητα, που συμπίπτει χρονικά με την πρόσφατη υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, για κοινές εκπαιδευτικές δράσεις, εγκαινιάζει με το αγώνισμα της ξιφασκίας, η Ιωάννα Χρήστου, 8η Ολυμπιονίκης του 2004, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Το Ολυμπιακό μουσείο θα έχει την τιμή να έχει κοντά του την Ολυμπιονίκη μας, ενώ μικροί και μεγάλοι, αφού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία, τους κανόνες και  τον εξοπλισμό του Ολυμπιακού αθλήματος της ξιφασκίας μέσα από την δική της εμπειρία, θα αγωνιστούν μαζί της σαν πραγματικοί αθλητές. Ξιφομάχοι ετοιμαστείτε!!! Τα ξίφη θα βγουν στις 11:00 και το μουσείο θα μετατραπεί για δυο ολόκληρες ώρες σε πίστα ξιφασκίας Ολυμπιακών διαστάσεων! Σκοπός της δράσης «Πάμε Μουσείο;..» είναι να παρακινήσει την οικογένεια στην εξοικείωση με το χώρο του μουσείου και του αθλητισμού, μέσα από τη δημιουργική απασχόληση. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και στους γονείς τους, ενώ απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής. Βιαστείτε γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες!!!!!
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ηλικίες: 7-12 ετών
Διάρκεια: 2 ώρες (11:00-13:00)
Κόστος:  ΔΩΡΕΑΝ
Πληροφορίες καθημερινά, 13:00-19:00: Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
Τ  23 10 96 85 31-2       F 23 10 96 87 26

Η συμμετοχή στα προγράμματα για οικογένειες είναι δωρεάν και ολοκληρώνεται, μετά από την κατάθεση σχετικής αίτησης, που μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα του μουσείου (http://olympicmuseum-thessaloniki.org) και την οποία αποστέλλετε στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ολυμπιακού Μουσείου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (edu@olympicmuseum.org.gr /pr@olympicmuseum.org.gr)  είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας, είτε μέσω facebook (www.facebook.com/OLYMPIC.MUSEUM).
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ-ΟΠΑΠ
ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ &  3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τ  23 10 96 85 31-2     F 23 10 96 87 26

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.