Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με τον Γενικό Επιθεωρητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδας

Τον Γενικό Επιθεωρητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγο Βασίλειο Τουλίκα, δέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Ηλιάδης δήλωσε: «Η συνάντηση αυτή μας έδωσε όλα τα εχέγγυα που θα χρειαστούν, ώστε αυτό το καλοκαίρι, σε οτιδήποτε παρουσιαστεί, να είμαστε περισσότερο προετοιμασμένοι.
Από τέτοιες συναντήσεις μόνο να κερδίσουμε μπορούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στρατηγό για την επίσκεψή του και να πω πως όσα συζητήσαμε θα προσπαθήσουμε να τα εφαρμόσουμε στην πράξη. Και πάνω απ’ όλα την καλή συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα».
Από την πλευρά του ο κ. Τουλίκας τόνισε πως «στόχος μας είναι οι συναντήσεις με όλους τους συναρμόδιους φορείς που έχουν την ευθύνη της δασοπυρόσβεσης. Μετά από ένα ξεκινά η αντιπυρική περίοδος και θα πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες και σε όλα τα περιστατικά που θα παρουσιαστούν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την προθυμία και τη βοήθεια που μας παρέχει από την περσινή περίοδο και τη μεγάλη φωτιά στην περιοχή των Πρεσπών. Η συνεργασία μας είναι άριστη και έτσι θέλουμε να συνεχιστεί γιατί η δασοπυρόσβεση είναι ένα φαινόμενο που θέλει τη συνεργασία πολλών. Θέλουμε τη βοήθεια, όχι μόνο των υπηρεσιών, αλλά και του κάθε πολίτη, γιατί το περιβάλλον μας αφορά όλους. Να ευχηθώ μια καλή αντιπυρική χρονιά, χωρίς τα φαινόμενα της περσινής και ιδιαίτερα του Νοεμβρίου με τις μεγάλες πυρκαγιές στη Φλώρινα».
Φλώρινα, 26 Μαρτίου 2012
Δελτίο Τύπου Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.