Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Δόθηκε προς χρήση το γήπεδο μπάσκετ στο Νέο Πάρκο Φλώρινας



Προς χρήσης στους δημότες του Δήμου Φλώρινας, δόθηκε την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012, το ανακατασκευασμένο γήπεδο του μπάσκετ, το οποίο βρίσκεται στο Νέο Πάρκο της Φλώρινας.
Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού, 13.500,00€ περίπου. Το έργο αφορά στον καθαρισμό του υποστρώματος, στην τοποθέτηση μείγματος ασφαλτικού, μείγματος συνθετικών και μείγματος χρωματιστών συνθετικών, καθώς και στη γραμμογράφηση του γηπέδου.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, κατά την παράδοση του έργου είπε:
«Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε χρήση, ένα σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ, στο νέο πάρκο της Φλώρινας, το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας όλων των υπηρεσιών του Δήμου. Όπως έχουμε πει και παλιότερα, σε αυτό το χώρο θα προβούμε και στην υλοποίηση και άλλων έργων, όπως η κατασκευή ενός γηπέδου 5χ5 και ενός scate park.
Πιστεύουμε, ότι με την υλοποίηση των έργων αυτών, δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους του Δήμου μας, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, σε ένα χώρο ο οποίος αποτελεί μια γωνιά αθλητισμού. Πριν από λίγο καιρό, στον ίδιο χώρο εγκαινιάσαμε την παιδική χαρά, αλλά και τα όργανα γυμναστικής.
Ως Δημοτική αρχή, έχουμε σκοπό παρόμοια έργα να κάνουμε και στις Τοπικές Κοινότητες, πάντα με βάση την οικονομική μας δυνατότητα. Δε σας κρύβω, ότι οι ΚΑΠ που αντιστοιχούν στους Δήμους, έχουν μειωθεί σημαντικά και στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, προσπαθούμε να καλύψουμε τις απαραίτητες ανάγκες μας ώστε οι υπάλληλοι μας, να μην μείνουν απλήρωτοι. Έτσι, ανάλογα με τα οικονομικά μας, θα προχωρήσουμε και στην υλοποίηση παρόμοιων έργων και σε Τοπικές Κοινότητες, αλλά και σε άλλες γειτονιές».
Φλώρινα, 12-09-2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.