Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η ομάδα Παίδων του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Δρόμων Αντοχής Παίδων Κορασίδων του Ελληνικού Πρωταθλήματος



Η ομάδα Παίδων του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Δρόμων Αντοχής Παίδων Κορασίδων του Ελληνικού Πρωταθλήματος.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτούλι Τρικαλών στις 2 και 3 Μαρτίου 2013. Αθλοθετήθηκαν ένα αγώνισμα σκυταλοδρομίας sprint ομαδικής εκκίνησης το Σάββατο και ένα αγώνισμα sprint 1000 m ατομικής χρονομέτρησης την Κυριακή.
Οι αγώνες παρουσίασαν μεγάλο συναγωνισμό και πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εξάδες των αγοριών έκλεισαν σε λιγότερους από 18 βαθμούς ποινής, δείγμα της καλής απόδοσης για όλους τους αθλητές. Όλοι οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. προκρίθηκαν στου τελικούς των αγώνων.
Στον τελικό του ατομικού sprint των παίδων 1 έγινε ένας πολύ σκληρός αγώνας με πολύ μικρές διαφορές για τις τρεις πρώτες θέσεις. Ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Κουσουρέτας Νικόλαος κατέκτησε δεύτερη Πανελλήνια Νίκη στο ατομικό sprint της κατηγορίας παίδων 1 απέχοντας από τον πρώτο νικητή λιγότερο από 5 δεύτερα. Επίσης στο ίδιο αγώνισμα και κατηγορία ο Τσούλης Γιώργος καταταγεί τέταρτος με επίσης πολύ μικρή διαφορά από τον πρώτο. Στα κορίτσια (Κ1) η Στανίδου Ελευθερία στάθηκε άτυχη, αλλά τερμάτισε παλικαρίσια στην 8η θέση, αφού έχασε το μπαστούνι της από τα πρώτα μέτρα του αγώνα.
Στην σκυταλοδρομία η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Κουσουρέτας – Τσούλης κατέλαβε την Πέμπτη θέση στην κοινή κατηγορία Παίδων 1 και Παίδων 2. Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. πέτυχαν άριστο χρόνο στα επίπεδα των συναθλητών τους της μεγάλης κατηγορίας (Π2).
Οι καιρικές συνθήκες του αγώνα ήταν κακές με ομίχλη, υγρό και λίγο χιόνι που έκαναν την πίστα δύσκολη. Παρ’ όλα αυτά η άριστη οργάνωση του Σ.Ο.Χ. Τρικάλων και η μεγάλη προσπάθεια των διοργανωτών συνέβαλε στην πραγματοποίηση ενός αγώνα υψηλού επιπέδου.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους αλλά και στους Άξιους Προπονητές Παπακοσμά Βηθλεέμ και Τσούλη Στέλιο που οι μεθοδικές και άοκνες προσπάθειες τους ανταμείφθηκαν .
Για περισσότερες πληροφορίες στο site του συλλόγου: www.soxflorinas.gr ή στo site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας www.eox.gr

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.