Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Φιλυριακός – Μαγνησιακός 1-1. Θετική Εμφάνιση του Φιλυριακού


Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΗΡΘΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ 1-1  ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ.
Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο εξ αναβολής (λόγω κακοκαιρίας) αγώνας Φιλυριακός – Μαγνησιακός στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο για το Γυναικείο Πρωτάθλημα.
Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 1-1 σ’ ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Ο Φιλυριακός προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα του στην άμυνα και να δημιουργήσει φάσεις μπροστά. Με το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα ο Φιλυριακός ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά τα συνεχόμενα τελευταία θετικά αποτελέσματα.
Στο πρώτο μέρος έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου. Ο Μαγνησιακός απείλησε τρεις φορές στο Α` ημίχρονο. Το πρώτο σουτ πέρασε άουτ και στις άλλες δύο φάσεις μπλόκαρε η Σοβισλή. Ο Φιλυριακός δημιούργησε δύο σημαντικές φάσεις με τα σουτ των Πέικου και Μάινου να περνάνε άουτ.
Στο 2ο μέρος το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό και στο ξεκίνημα ο Φιλυριακός απείλησε όταν η Μάινου βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή αμυντικός του Μαγνησιακού έδιωξε σε κόρνερ. Ακολούθησε επικίνδυνη επίσκεψη του Μαγνησιακού στα καρέ του Φιλυριακού με τη γκολκίπερ Σοβισλή να επεμβαίνει και να απομακρύνει τον κίνδυνο. Το 1-0 έγινε για την ομάδα του Φιλυριακού στο 67΄ όταν μετά από σέντρα από δεξιά η Ζήκου σηκώθηκε για κεφαλιά μαζί με αμυντικό του Μαγνησιακού, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι της δεύτερης και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 75ο λεπτό όμως μετά από φάση διαρκείας, ο ρέφερι υπέδειξε το σημείο του πέναλτι υπέρ του Μαγνησιακού σε μαρκάρισμα στη μεγάλη περιοχή. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει η Κέκου που έκανε το 1-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
 Να σημειωθεί πως στον κυριακάτικο αγώνα έκανε το ντεμπούτο της με τη φανέλα του Φιλυριακού η νεαρή Ελένη Μπούτζου. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Φιλυριακού εκτός έδρας στις Σέρρες με αντίπαλο την ομάδα της Πανσερραϊκής.
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Ποζατσίδης Δ.): Σοβισλή, Τσαμπάζη Φ., Βασιλείου, Καρατζά, Κάτη, Ζήκου (70΄ Σιώμου), Πέικου, Λυπίτκα (84΄ Μπούτζου), Τσιλοφύτη (77΄ Χαραλαμπίδου), Μπασούρη, Μάινου.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Κατσαμόρας Θ.): Μαργαρίτη, Σιδεροπούλου, Χαρίση (46΄ Κοσμοπούλου), Καλαπαναγιώτου, Μεγαγιάννη, Λιάκου, Κέκου (85΄ Κωνσταντέλια), Γαγάρα, Παπασακελαρίου, Κουλοχέρη, Πατέτσου (54΄ Ντοκούτζη)
Διαιτητικό τρίο: Καρατζάς Στ, Πίλτσης Θεοφ., Συρώκας Χρ. (ΠΕΛΛΑΣ) ΑΡΙΣΤΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.