Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Επαναπροσδιορισμός του Επιχειρησιακού Μοντέλου του ΟΑΕΔ



Το νέο σχέδιο αναδιοργάνωσης του ΟΑΕΔ, μέσω του «προγράμματος επαναπροσδιορισμού του επιχειρησιακού  μοντέλου του Οργανισμού», υιοθετήθηκε κατά τη σημερινή – τρίτη κατά σειρά – συνάντηση της Διευρυμένης Διευθύνουσας Επιτροπής του Προγράμματος, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία Διοίκησης του ΟΑΕΔ, υπό την προεδρία του Διοικητή, κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου. 

Στη συνάντηση, εκτός του των εμπλεκόμενων υπηρεσιακών παραγόντων του Οργανισμού, παρευρέθησαν η Γενική Γραμματέας Κοινοτικών και άλλων πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Εκπρόσωπος της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Υπουργείου Εργασίας, Εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Εργασίας, Εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού της Κυβέρνησης, η εκπρόσωπος της Task Force for Greece κα Λάλη Ζωρζέττα, καθώς και εκπρόσωποι της DG Employment Social Affairs and Inclusion της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εμπειρογνώμονες των Υπηρεσιών Απασχόλησης των τριών συνεργαζόμενων κρατών μελών Γερμανίας, Σουηδίας και Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς επίσης και οι Τεχνικοί Σύμβουλοι του Προγράμματος. 
Στόχος της συνάντησης, ήταν η υιοθέτηση του Σχεδίου Δράσης, καθώς και ο καθορισμός των επόμενων «βημάτων» και την υλοποίηση του Προγράμματος: «Επαναπροσδιορισμός του Επιχειρησιακού Μοντέλου του ΟΑΕΔ».
Τις εργασίες της συνάντησης άνοιξε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο οποίος παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες βάσει των οποίων προέκυψε το Σχέδιο Δράσης, και έθεσε τις γενικές κατευθύνσεις της συνάντησης.
Κατόπιν εκτενούς συζήτησης, η συνάντηση κατέληξε με την συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων μερών στην υιοθέτηση του τελικού σχεδίου δράσης που αφορά στο πρόγραμμα: «Επαναπροσδιορισμός του Επιχειρησιακού Μοντέλου του ΟΑΕΔ», η υλοποίηση του οποίου θα ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα. 
 
Αθήνα, 30-09-2013
Δελτίο Τύπου ΟΑΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.