Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ευχαριστήριο του Α.Σ «ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ» Φλώρινας



Το Δ.Σ του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας και η ομάδα του συλλόγου, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας την σημαντική συμβολή σας στην ολοκλήρωση του αθλητικού μας έργου για την σεζόν 2012 – 2013 θεωρεί υποχρέωση να σας ευχαριστήσει θερμά δημοσίως για την πολύτιμη βοήθειά σας στη δύσκολη πορεία μας.

Η προσφορά σας φανερώνει αγάπη και ενδιαφέρον για το σύλλογό μας και αποτελεί τιμή μας, διότι ενισχύθηκε η προσπάθειά μας ώστε να ανταπεξέλθουμε στις λειτουργικές απαιτήσεις των προκριματικών αγώνων καράτε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγιναν στην Πόλη μας χάρη στη συμβολή σας.
Η ικανοποίηση των φετινών μας προσδοκιών με σημείο αναφοράς τη συμμετοχή και πρόκριση των αθλητών μας για τους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν χάρη σε ανθρώπους που αγκάλιασαν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε προ δεκαετίας, δίνοντάς μας την δύναμη και την δυνατότητα να συνεχίσουμε και να φέρουμε εις πέρας το σκοπό αυτό.
Συγκεκριμένα θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους:
Κον Ηλιάδη Δημήτριο Αντιπεριφερειάρχη περιφερειακής ενότητας Φλώρινας και Κον Βοσκόπουλο Ιωάννη  Δήμαρχο Φλώρινας, οι οποίοι από όποιο πόστο και αν ήταν στήριξαν αγόγγυστα- παρά τις δυσκολίες των καιρών- όλες τις διοργανώσεις του συλλόγου μας με αποτέλεσμα να προβληθεί το άθλημα του καράτε και κατ’ επέκταση το έργο και τα αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου, τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, με την ελπίδα ότι και στο μέλλον η παρουσία σας και η υποστήριξη σας θα είναι συνεχής με οποιονδήποτε τρόπο.
Σας ευχαριστούμε και πάλι που μας δώσατε την δυνατότητα να φέρουμε σε πέρας την δύσκολη μα συνάμα ενδιαφέρουσα αποστολή μας.
Επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για την τιμητική διάκριση που επιδόθηκε, μετά από εισήγηση του ιδίου στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας, στους δυο άρχοντες της Πόλης μας στα πλαίσια της τελετής έναρξης των προκριματικών. Μια διάκριση που αντανακλά στην προσφορά τους στην αθλητική ιστορία του συλλόγου, περεταίρω όμως αφορά μια διάκριση για την καθεαυτού προσφορά τους στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και τα πολλαπλά οφέλη που έχουν προσφέρει μέσα από την παρουσία τους σε αυτά και τις επιτυχίες του συλλόγου, τόσο για τους αθλητές όσο και για την περιοχή.
Να τονίσω ότι αυτή η τιμητική διάκριση, Προσφορά karate gi, μαύρης ζώνης και ενός τιμητικού DAN, είναι η ανώτερη που έχει κάνει ποτέ η Ομοσπονδία μας και αυτό δίνει ιδιαίτερη αξία και τιμή στα δυο αυτά πρόσωπα που μας στηρίζουν πάντα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.