Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Έναρξη με αισιοδοξία για τη νέα αγωνιστική περίοδο



Με τον ετήσιο καθιερωμένο Αγιασμό της ομάδας ξεκίνησε επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος 2013-2014 για τις ΣΑΡΙΣΕΣ.

Το Σάββατο 28/9/2013 συγκεντρώθηκαν στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας αθλητές, γονείς, προπονητές, διοίκηση και οι φίλοι των ΣΑΡΙΣΩΝ με σκοπό την από κοινού έναρξη της νέας προσπάθειας για την πρόοδο και την ανάπτυξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Φλώρινας.
Στην αρχή τελέστηκε ο Αγιασμός και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λυγούρας Γ. μίλησε στους παρευρισκόμενους. Αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της ομάδας ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία, τους προπονητές για την εργατικότητα και τα παιδιά για την αγωνιστικότητα που δείχνουν. Στη συνέχεια ανέπτυξε τους στόχους της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο τονίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη για καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος στα μικρά παιδιά. Στο τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας: το Φροντιστήριο “ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ”, τα Λιγνιτορυχεία ΑΧΛΑΔΑΣ, το Βιβλιοπωλείο “Η ΓΩΝΙΑ”, το Ψητοπωλείο “Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ”, το Αθλητικό κέντρο “BALA D'ORO” και την εταιρεία AUTOGAS SOUMPASIS που βοηθούν σημαντικά τις ΣΑΡΙΣΕΣ στα δύσκολα χρόνια που περνάμε. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε το Δήμο Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας που πάντα στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας.
Μετά την ομιλία ο Πρόεδρος μίλησε για τη νέα συνεργασία που εγκαινίασε ο Σύλλογος με το Φροντιστήριο “ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ” του κ. Σαββίδη και για την Υποτροφία που θεσπίζουν η ΣΑΡΙΣΕΣ από φέτος για έναν/μία αθλητή/αθλήτρια της ομάδας που φοιτεί σε γυμνάσιο ή λύκειο της πόλης μας. Μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε τυχερή στάθηκε η Μπεκιάρη Ανδρονίκη, μαθήτρια Α΄ Γυμνασίου, η οποία θα φοιτήσει με έξοδα των ΣΑΡΙΣΩΝ στο φροντιστήριο “ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ” την νέα σχολική περίοδο.
Η εκδήλωση τελείωσε με αγώνες. Αγόρια και κορίτσια χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνίστηκαν με το σύστημα του πρωταθλήματος (best of seven) προσφέροντας θέαμα στους τυχερούς που ήταν παρόντες. Στα αγόρια η Α΄ Ομάδα κέρδισε τη Β΄ Ομάδα με σκορ 4-2, ενώ στα κορίτσια νικήτρια ήταν η Α΄ Ομάδα με σκορ 4-3.
Η αγωνιστική δράση ξεκινάει λοιπόν σύντομα. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεκαπέντε αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ θα ταξιδέψουν με τη συνοδεία προπονητών και γονέων στη μαγευτική Πορταριά Πηλείου όπου θα συμμετάσχουν σε Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα. Στη Συνέχεια στις 12 και 13 Οκτωβρίου μπαίνουν στη “μάχη” οι δύο ομάδες μας αντρική και γυναικεία παίζοντας εντός έδρας με Καστοριά και Κοζάνη αντίστοιχα στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Κεντροδυτικής Μακεδονίας-Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.