Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Στο εργατικό Κέντρο Φλώρινας οι αιτήσεις για την πρόσληψη στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας από τις 25 Απριλίου


Το εργατικό κέντρο Φλώρινας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τετρακοσίων ενενήντα πέντε (495) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟ.Χ.) στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, που εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013, διάρκειας έως πέντε (5) μήνες μέσα σε διάστημα δώδεκα (12) μηνών.
Στο πλαίσιο του προγράμματος θα απασχοληθεί ανά συμπράττοντα φορέα, ο εξής αριθμός ατόμων:
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Α.Μ.Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ – 10 άτομα
ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ του Ν. Φλώρινας – 130άτομα
ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ του Ν. Φλωρίνης – 20 άτομα
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ του Ν. Φλωρίνης – 251 άτομα
Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών – ΕΡΓΑΝΗ – 10 άτομα
ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ IATΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  Γ.Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΠΡΩΗΝ Κ.Α.Φ.Κ.Α. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ) – 14 άτομα
ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Γ.Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ « ΕΛΕΝΗΣ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» (ΠΡΩΗΝ Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.με.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) – 10 άτομα
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – 50 άτομα
Προϋποθέσεις Συμμετοχής
να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και
να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή Αγρότες ασφαλισμένοι στον Ο.Γ.Α. που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500,00 € το οικονομικό έτος 2010 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2009 έως 31-12-2009).
Σύμφωνα με το άρθρο 89 του Ν. 3996/2011, η αμοιβή των προσώπων που θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας ορίζεται σε 25 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625 ευρώ μηνιαίως, ανεξαρτήτως ειδικότητας και επαγγελματικής εξειδίκευσής τους.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΚΟ.Χ.1 και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως στα γραφεία του εργατικού κέντρου Φλώρινας από 25/04/2012 έως 04/05/2012, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην έξης διεύθυνση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟ.Χ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΕΡ. ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ 24, Τ.Κ. 50100, ΚΟΖΑΝΗ, (υπόψη κας: Τύπου Καλλιόπης). 
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την πρόσκληση (για αναλυτική περιγραφή θέσεων, ειδικοτήτων, δικαιολογητικών, προϋποθέσεων συμμετοχής, κριτηρίων επιλογής), τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟ.Χ.)»: α) στα γραφεία του Δικαιούχου στην ανωτέρω διεύθυνση, β) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου (www.inegsee.gr) γ) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr) και δ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr).
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.