Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Έρχεται νέα θύελλα- Μη σκορπίσεις την ψήφο σου δεξιά κι αριστερά


Ισχυρό ΚΚΕ για να νικήσει ο λαός
Εργαζόμενε – εργαζόμενη. Αυτοαπασχολούμενε. Φτωχέ αγρότη. Άνεργε. Νέα και νέε.
Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Έρχεται νέα θύελλα αντιλαϊκών μέτρων. Μην περιμένεις ότι θα σε λυπηθούν η Ευρωπαϊκή Ένωση, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα του Καμμένου, η φασιστική Χρυσή Αυγή, το προβοκατόρικο ΛΑΟΣ, η εφοπλίστρια Μπακογιάννη. Μην γελαστείς από τον καιροσκοπισμό του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του Κουβέλη. Είναι κόμματα του συστήματος. Ψήφισαν και αυτοί το Μάαστριχτ, που οι καρποί του βρίσκονται στα μνημόνια και στη δανειακή σύμβαση.
Είναι καιρός να γίνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Με ισχυρό ΚΚΕ και οργανωμένο λαό θα ανοίξει ο δρόμος της διεξόδου. Δώσε ισχυρό πλήγμα στο αστικό πολιτικό σύστημα, που επιχειρεί να σε παραπλανήσει με νέα μεταμφίεση, με δήθεν «νέα» κόμματα, - πολιτικό προσωπικό του κεφαλαίου, - προκειμένου να φτιάξουν τη μόστρα του σάπιου πολιτικού συστήματος. Όσο πιο αδύναμοι αυτοί, τόσο πιο ισχυρός ο λαός.
Έχεις ευθύνη, πριν απ’ όλα, για τα παιδιά σου, για τις νέες γενιές.
Ψήφισε ΚΚΕ.
Με ισχυρό ΚΚΕ θα αναθαρρήσει ο εργάτης και η εργάτρια που υφίστανται την εργοδοτική τρομοκρατία, ο νέος και η νέα που ζουν στην αβεβαιότητα και στην ανεργία, ο συνταξιούχος που στερείται ακόμα και τα φάρμακα, ο αυτοαπασχολούμενος που βάζει λουκέτο, ο φτωχός αγρότης που ξεκληρίζεται.
Το ΚΚΕ φοβούνται οι εχθροί σου, γι’ αυτό και επιτίθενται, γι’ αυτό και το αποκλείουν από τα τηλεοπτικά κανάλια.
Μην επιτρέπεις να σε τρομοκρατούν. Καταδίκασε τον αντικομμουνισμό, τη συκοφαντία και τις προβοκάτσιες. Απόρριψε τους εκβιασμούς της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, των παραφυάδων τους, της ΕΕ και της ντόπιας πλουτοκρατίας. Μην τους φοβάσαι. Ο λαός έχει τη δύναμη, φτάνει να το συνειδητοποιήσει. Κάθε βήμα του λαού που τους στριμώχνει, το ονομάζουν χάος και καταστροφή. Η ζημιά στα συμφέροντα του κεφαλαίου είναι όφελος για το λαό. Είτε με ευρώ, είτε με δραχμή, όσο κυριαρχούν οι κεφαλαιοκράτες, όσο υπάρχει η εξουσία τους, ο λαός δεν σώζεται. Και τις σάρκες του να διαθέσει, θα αυξηθεί η απόλυτη και η σχετική εξαθλίωσή του. Και μετά τις εκλογές θα φέρουν νέα θύελλα αντιλαϊκών μέτρων, όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει.
Κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων – η μόνη φιλολαϊκή διέξοδος.
Ο πόλεμος εναντίον του λαού δεν είναι μπόρα που θα περάσει. Η εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα δεν δημιούργησαν το χρέος και τα ελλείμματα. Δεν χρωστάνε ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα, τους χρωστάνε τα πάντα, γιατί αυτοί παράγουν τον πλούτο και τον καρπώνονται μια χούφτα κεφαλαιοκράτες. Κλέβουν τον ιδρώτα του εργαζόμενου και με το νόμο.
Η κρίση στην ευρωζώνη θα βαθαίνει. Οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στα διάφορα καπιταλιστικά κράτη, σε διαφορετικά ιμπεριαλιστικά κέντρα, οξύνονται, άρα, στον αγώνα των μονοπωλίων για κυριαρχία, οι λαοί της Ευρώπης θα πληρώσουν πολλά περισσότερα.
Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που σου είπε, εδώ και πολλά χρόνια, ότι έρχεται καπιταλιστική κρίση. Μόνο το ΚΚΕ ανέδειξε τις πραγματικές αιτίες της κρίσης, όταν τα άλλα κόμματα λένε ότι πρόκειται για «κρίση χρέους» ή ότι η κρίση οφείλεται σε κάποιους διεφθαρμένους του πολιτικού συστήματος. Είναι κρίση του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, τόσο στη Ελλάδα, όσο και στην Ισπανία, στη Ιταλία, στην Πορτογαλία και αλλού.
Υπάρχει φιλολαϊκός δρόμος ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας.
Αν θέλεις να απαλλαγείς από την τρόϊκα, διεκδίκησε αποδέσμευση από την ΕΕ. Αν θέλεις να γνωρίσεις κοινωνική ευημερία και ισότητα, πάλεψε για την εργατική - λαϊκή εξουσία. Αν θέλεις ανάπτυξη για το λαό, πάλεψε για κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων. – Φιλολαϊκή πολιτική δεν μπορεί να εφαρμοστεί από καμιά δήθεν «αριστερή κυβέρνηση», γιατί η πραγματική εξουσία θα βρίσκεται στα χέρια των μονοπωλίων που έχουν στα χέρια τους την οικονομική δύναμη.
Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Ο δρόμος που προτείνει το ΚΚΕ έχει θυσίες, οι οποίες, όμως, οδηγούν στο ξέφωτο. Και είναι λιγότερες από εκείνες που υφίσταται ήδη ο λαός και θα υποστεί ακόμα περισσότερες, αν δεν βάλει ο ίδιος τέλος σ’ αυτές.     
Σου λένε ψέματα τα κόμματα που υποστηρίζουν ότι αρκεί να βγεί από τις κάλπες μια «προοδευτική κυβέρνηση» για να αλλάξει η μοίρα σου. Αποπροσανατολίζουν τα κόμματα που κάνουν λόγο για «αντικατοχική» ή «αντιμνημονιακή» κυβέρνηση. Πραγματικές αλλαγές, μόνιμες για τη ζωή της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων δεν είναι δυνατό να υπάρξουν, αν δεν γίνει λαϊκή περιουσία ο πλούτος που παράγουν οι εργαζόμενοι και που βρίσκεται στα χέρια των λίγων. Δεν υπάρχουν λύσεις που ευνοούν και τα μονοπώλια και το λαό. Σε καμιά χώρα δεν έχουν εφαρμοστεί. Όπου σχηματίστηκαν κεντροαριστερές κυβερνήσεις, αποδείχτηκαν εργαλεία των κεφαλαιοκρατών για να τσακίσουν τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα. Πρόκειται για επικίνδυνες «λύσεις», για εφεδρείες των μονοπωλίων.
Εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ!
Η αντίθεσή του να πάρει μέρος σε τέτοιες κυβερνήσεις, είναι όπλο στα χέρια του λαού.
Η πολιτική του επιβεβαιώθηκε. Είναι το μόνο κόμμα που σου είπε προεκλογικά, το 2009, ότι έρχεται αντιλαϊκή θύελλα, είτε γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, είτε η ΝΔ. Είναι το μόνο κόμμα που αποκάλυψε το χαρακτήρα της ΕΕ ως λυκοσυμμαχίας του κεφαλαίου. Τα άλλα κόμματα πρέπει να απολογηθούν γιατί εξαπάτησαν το λαό ότι με την ΕΕ θα έτρωγε με χρυσά κουτάλια, ότι μέσα στην ΕΕ θα έρχονταν η σύγκληση των οικονομιών και των λαϊκών εισοδημάτων, ότι η ΕΕ θα γίνονταν των λαών!
Αξιοποίησε την πείρα σου εσύ που αντιτάχθηκες στα μνημόνια, στην πολιτική της πλουτοκρατίας. Ψήφισε ΚΚΕ. Αν αυτό είχε γίνει από περισσότερους το 2009, τα πράγματα τώρα θα ήσαν καλύτερα για το λαό.
Εργαζόμενοι που ψηφίσατε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Αυτά τα κόμματα δεν αλλάζουν. Αλλάξτε εσείς! Προσπεράστε το ανάχωμα του Καμμένου. Σας κοροϊδεύει. Είναι υπέρ των μονοπωλίων και της ΕΕ και παριστάνει τον φιλολαϊκό. Προσπεράστε τον αφερέγγυο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ. Ψαρεύουν σε θολά νερά. Η πολιτική τους είναι «ναι μεν, αλλά». Δεν έχουν γραμμή ρήξης με τα μονοπώλια.
Ψήφισε ΚΚΕ, έστω κι αν δεν συμφωνείς σε όλα μαζί του.
Δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι.
Ισχυρό ΚΚΕ για φιλολαϊκή διέξοδο,
με αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους
και λαϊκή εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.