Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μουσικά ταξίδια στον Παπαγιάννη



Ο κόσμος των παιδιών είναι πλημμυρισμένος με παραμύθια! Ιστορίες φανταστικές προκαλούν τη σκέψη των παιδιών, που χωρίς να το καταλάβουν μεταφέρονται σε τόπους μαγικούς, συναντούν ήρωες με ικανότητες μαγικές, βρίσκουν φίλτρα μαγικά, ξεπερνούν εμπόδια και δοκιμασίες και καταφέρνουν να νικήσουν καθετί κακό και να ζήσουν αυτά καλά και εμείς καλύτερα!
Στο Νηπιαγωγείο του Παπαγιάννη, οι νηπιαγωγοί Κατερίνα Φλώρου και Βίκυ Σκένδου, εκμεταλλεύονται την παιδική λογοτεχνία και βρίσκουν πρωτότυπους τρόπους να ταξιδέψουν στη χώρα των παραμυθιών μαζί με τα παιδιά, τις γνώσεις, τη μουσική και το χορό.
Ο Γιόμο, ο ήρωας της φανταστικής αυτοσχέδιας ιστορίας, καλεί τα παιδιά να ταξιδέψουν μαζί του με μουσική και χορό, αλλά και να κατανοήσουν δύσκολες –για την ηλικία τους-χρονικές έννοιες (ημέρα, εβδομάδα, μήνας, χρόνος).
Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα παιδιά γίνονται φίλοι με το Γιόμο και τον ακολουθούν στις περιπέτειές και τα παιχνίδια του. Παράλληλα, ταξιδεύουν σε φανταστικούς τόπους γεμάτους δοκιμασίες μετά μουσικής!
Ευχάριστα παιχνίδια, ευχάριστες ιστορίες, ευχάριστο κίνητρο για την απόκτηση της γνώσης
Συγχαρητήρια συναδέλφισσες για τις πρωτότυπες ιδέες σας!

Δόξα Κωτσαλίδου
Υπ. Σχ. Δραστηριοτήτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.