Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώθηκε ο 8ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης ΠολυφύτουΜε τον Σερβιώτη Παγκόσμιο Πρωταθλητή της κωπηλασίας Απόστολο Γκουντούλα, νικητή σους άνδρες και την Ολυμπιονίκη του Λονδίνου επίσης στην κωπηλασία, Αλεξάνδρα Τσιάβου νικήτρια στις γυναίκες ολοκληρώθηκε ο 8ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης Πολυφύτου που διοργανώθηκε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη.

Περισσότεροι από 350 ποδηλάτες απ’ όλη της Ελλάδα, κάθε ηλικίας, μέλη συλλόγων και φίλοι του ποδηλάτου βρέθηκαν στην εκκίνηση είτε να καλύψουν τα 50χλμ της μεγάλης διαδρομής περιμετρικά της λίμνης Πολυφύτου (Σέρβια - Υψηλή Γέφυρα Σερβίων(1372μ.) - Ίμερα - Φράγμα Πολυφύτου - Βελβεντό - Πλατανόρευμα - Λάβα, Κεντρική Πλατεία Σερβίων) είτε τα 13χλμ της μικρής διαδρομής στέλνοντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και της κοινωνικής συνεισφοράς.
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στοιχεία που αναδεικνύονται μέσα από τον Ποδηλατικό Γύρο της Λίμνης Πολυφύτου «εθελοντική προσφορά, αλληλεγγύη, προστασία του περιβάλλοντος και ανάδειξη της περιοχής ως τόπο προορισμού» επεσήμανε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος υπογραμμίζοντας και ευχαριστώντας παράλληλα για την συνεισφορά τους εθελοντές και μέλη συλλόγων που βοήθησαν τα μέγιστα για την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.
Επίσης ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού απένειμε τιμητική πλακέτα για την συμμετοχή της στον αγώνα στην Ολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Τσιάβου.
Στην προσπάθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σερβίων, του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και της Π.Ε. Κοζάνης  για μία επιτυχημένη διοργάνωση συνέδραμαν με την εθελοντική τους προσφορά οι: Εμπορικός Σύλλογος Σερβίων, Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Κυνηγετικός Σύλλογος Σερβίων, Σύλλογος Γυναικών, Σέρβια Εν Δράσει, Ποδηλάτες Σερβίων, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης, Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων, Τροχαία Κοζάνης, ΔΕΗ/ΥΗΣ Πολυφύτου, Πυροσβεστική Υπηρεσία/Κλιμάκιο Σερβίων και δεκάδες άλλοι εθελοντές.
Βίντεο με πλάνα από τον 8ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Γύρο τις λίμνης Πολυφύτου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://vimeo.com/68517171. Δηλώσεις από Απόστολο Γκουντούλα, Αλεξάνδρα Τσιάβου, Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.