Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σχολή διαιτησίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολή διαιτησίας που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας το τριήμερο 14-16 Ιουνίου 2013.
Η σχολή έγινε για πρώτη φορά στη Φλώρινα με ευθύνη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με στόχο τη δημιουργία ομάδας διαιτητών που θα εκτελούν τα καθήκοντά τους στους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος όπως και σε όλες τις διοργανώσεις της Τοπικής Επιτροπής της Βόρειας Ελλάδας. Συνολικά πήραν μέρος 12 υποψήφιοι/ες διαιτητές. Στη σχολή δίδαξε η διεθνής διαιτητής και επιδιαιτητής κ. Κρόττου Κωνσταντίνα, η οποία ανέλυσε τους κανονισμούς παιδιάς και οργάνωσε την πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων. 
Λαμβάνοντας υπόψη και την αντίστοιχη σχολή που έγινε πρόσφατα στην Κοζάνη μπορούμε να πούμε ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη στην περιοχή μας. Η ύπαρξη ικανού αριθμού επίσημων διαιτητών δίνει κύρος στο άθλημα και συμβάλλει θετικά στην ομαλή λειτουργία του. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την επιλογή της πόλης μας για τη σχολή διαιτησίας και την εισηγήτρια κ. Κρόττου για τη συγκροτημένη και αναλυτική διδασκαλία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις που έδωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.