Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Στην Κέλλη συνεχίζεται το μεγάλο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας



Στην Κέλλη συνεχίζεται το μεγάλο πρόγραμμα συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας, αλλά και διάνοιξης αγροτικών και δασικών δρόμων. Σε όλο το Δήμο Αμυνταίου, αλλά ειδικά στην Κέλλη, διανοίχθηκαν δρόμοι που δεν είχαν συντηρηθεί για πολλά χρόνια και δύσκολοι δασικοί δρόμοι, που διανοίχθηκαν και διαπλατύνθηκαν για τη διευκόλυνση των γεωργών και κτηνοτρόφων στις εργασίες τους.

Τα έργα συντήρησης, διάνοιξης και διαπλάτυνσης αγροτικής και δασικής οδοποιίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αργύρη Βολιώτη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Παπαχρήστου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Αθανάσιο Τάσκα. Στο χώρο πραγματοποίησης των εργασιών συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κυριάκο Κύρκου, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στις εργασίες και συντονίζει την προσπάθεια μαζί με τον κ. Βολιώτη.
Ο κ. Κύρκου εξήρε τη διάθεση για δουλειά των εργαζομένων και την αποτελεσματικότητα των εργασιών συντήρησης αγροτικής και δασικής οδοποιίας, εξηγώντας με λεπτομέρειες στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του το πρόγραμμα διανοίξεων και συντηρήσεων αγροτικής και δασικής οδοποιίας, που συνεχίζεται με μεγάλη ένταση. Αναφέρθηκε επίσης στις τεράστιες ποσότητες χαλικιών που χρησιμοποιήθηκαν για τη συντήρηση συγκεκριμένων δρόμων και σημείων με μεγαλύτερες φθορές, τονίζοντας ότι ήταν σημαντική η πρωτοβουλία του Δημάρχου για συντήρηση της αγροτικής και δασικής οδοποιίας που πρέπει να είναι διαρκής διότι το αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Αμυνταίου είναι εξαιρετικά μεγάλο και υπάρχουν πολλές ανάγκες.

Αμύνταιο, 19 Ιουνίου 2013
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.