Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Προσυνεδριακός διάλογος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. στο ΑμύνταιοΜε ανοιχτή συνέλευση μελών ξεκινά επισήμως ο προσυνεδριακός διάλογος της οργάνωσης μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Αμυνταίου. Στη διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν, με πλήρη δικαιώματα λόγου και προτάσεων, φίλοι και ενεργοί πολίτες της περιοχής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου, όπου θα παρουσιαστούν τα κείμενα θέσεων, το σχέδιο του καταστατικού και η μετάβαση στην ίδρυση του ενιαίου κόμματος.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. μπαίνει στην τελική ευθεία για το 1ο και ιδρυτικό του συνέδριο με στόχο τη συγκρότηση ενιαίου, δημοκρατικού, πολυτασικού, ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. έρχεται να ανοίξει το δρόμο στην ανατροπή των μνημονίων και στη διακυβέρνηση της χώρας με πυρήνα τις δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Μαζί με το λαό και όλες τις κοινωνικές δυνάμεις θέλουμε να οικοδομήσουμε την κοινωνία της δημοκρατίας, της ανάπτυξης και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Φλώρινας
Οργάνωση Μελών Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.