Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ευχαριστήριο των φοιτητών του ΤΕΙ

Τα μέλη του Συλλόγου Φοιτητών και οι φοιτητές του ΤΕΙ μετά το ποντιακό γλέντι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου στο χώρο του γηπέδου απέναντι από τον παλαιό ζωολογικό κήπο, θέλουν να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο της Φλώρινας, Πτολεμαΐδας, Αμυνταίου, Καστοριάς, Κοζάνης, Πρεσπών, που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και στήριξαν το χορό που διοργανώσαμε.
Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλιάδη και κ. Αντωνιάδη, τον βουλευτή της Ν.Δ κ. Κωνσταντινίδη, το χορευτικό της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, τον Ποντιακό Σύλλογο Φοιτητών Φλώρινας, το Σύλλογο Ηπειρωτών Φλώρινας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, το Δήμο Φλώρινας που μας παραχώρησε τις καρέκλες, τη Διεύθυνση του ΤΕΙ.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον πολιτιστικό σύλλογο Αετού, τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Σπουδαστών Σκορίνη Ιωάννη που βοήθησε στην οργάνωση και στο στήσιμο της εκδήλωσης, όπως και τον κ Νίκο Αλεξιάδη για πολύτιμη βοήθεια του και βέβαια τον Θεόφιλο Πουταχίδη. τον Κώστα Σιώπη και τα αδέρφια Σαλλονικίδη που δέχτηκαν την πρόσκληση μας.
Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι με μέρος των εσόδων αγοράστηκαν υλικά αγαθά τα οποία έγιναν δωρεά στο γηροκομείο Φλώρινας.
Σας ευχαριστούμε όλους....

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών
Θεόφιλος Θεοφίλου
Ο Γραμματέας
Χρήστος Παραθυράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.