Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών


Το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφθηκαν φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων  Τεχνών την Τρίτη 03 Απριλίου 2012, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στις 25 Μαρτίου 2012 με την ελληνική αστυνομία, στο πλαίσιο της παρέλασης.
Για τον ίδιο λόγο είχαν αποστείλει στον κ. Βοσκόπουλο σχετική επιστολή, στην οποία ανέφεραν αναλυτικά τα γεγονότα.
Ο κ. Δήμαρχος απαντώντας στην επιστολή τους αναφέρει τα εξής:

«Θέμα: Απάντηση σε καταγγελία.
Σχετ: Το από 02 Απριλίου 2012 έγγραφό σας.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή καταδικάζει κάθε μορφή βίας, από όπου και αν προέρχεται. Είναι αντίθετη με πράξεις και ενέργειες που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ελευθερία έκφρασης των πολιτών.
Ως πρωτοβάθμιο κύτταρο δημοκρατικής οργάνωσης και λειτουργίας μιας κοινωνίας, υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία της έκφρασης λόγου και έργου και είναι αλληλέγγυος σε κάθε αγώνα υπεράσπισης των δικαιωμάτων του πολίτη.
Ο Δήμος Φλώρινας, απέδειξε στην πορεία του τη βαθειά του πίστη στις δημοκρατικές αρχές και λειτουργίες και δεν ανέχεται φαινόμενα βίας. Οι φοιτητές και φοιτήτριες, τα παιδιά των πολιτών, είναι και δικά μας παιδιά και η προστασία και υπεράσπισή τους πρωταρχική μας υποχρέωση.
Ως Δήμαρχος είμαι πρόθυμος να συζητήσουμε κάθε ζήτημα που σας απασχολεί και μέσα από το διάλογο να βρούμε τις καλύτερες λύσεις.
Στη διάθεσή σας για συνεργασία.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας
Ιωάννης Βοσκόπουλος».
Φλώρινα, 11-04-2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.