Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ο Φιλυριακός στο πρόγραμμα της UEFA-ΕΠΟ


Την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 4.00 το απόγευμα φιλικός αγώνας στο Π.Α.Κ  μεταξύ του Φιλυριακού Φλώρινας και της Φιλυρηίδας Φλώρινας στα πλαίσια του προγράμματος προβολής και ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για την προβολή και την ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου και έχει στείλει ανάλογες οδηγίες προς τις αντίστοιχες ομοσπονδίες των χωρών της Ευρώπης.
Είναι το λεγόμενο UEFA’s Women’s Football Development Programme
Έτσι και στην Ελλάδα – που το Γυναικείο Ποδόσφαιρο χρειάζεται όσο τίποτε άλλο την προβολή – ξεκίνησε αυτήν τη διαδικασία η Ε.Π.Ο. μέσω φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων με τις ομάδες των Γυναικείων Πρωταθλημάτων και τη συμμετοχή επίσης νέων κοριτσιών που θέλουν να μάθουν το άθλημα.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της οδηγίας της UEFA-ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο μεταξύ του Φιλυριακού Φλώρινας και της Φιλυρηίδας Φλώρινας. Φυσικά ο φιλικός αγώνας είναι μια ευκαιρία για όσα κορίτσια επιθυμούν να γνωρίσουν το ποδόσφαιρο. Ειδικότερα ο Φιλυριακός είναι από τα σωματεία που εμπιστεύονται τα νέα κορίτσια αυτά τα χρόνια και αυτό αποδεικνύεται από το ρόστερ της ομάδας που συνεχώς ανανεώνεται με νέες παίκτριες.
Είναι ευκαιρία αυτός ο αγώνας να αποτελέσει μια γιορτή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στο πανέμορφο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.