Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΣΑΡΙΣΕΣ εν πλήρη δράση


Πλούσια ήταν η αγωνιστική δραστηριότητα των ΣΑΡΙΣΩΝ το τελευταίο διάστημα. Μικροί και μεγάλοι αθλητές πήραν μέρος σε πολλούς αγώνες σημειώνοντας αξιόλογες επιτυχίες. Πιο συγκεκριμένα:
ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 7/8-4-12
Με 6 μετάλλια επέστρεψαν από την Κοζάνη οι αθλητές και αθλήτριες των ΣΑΡΙΣΩΝ. Στο τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο (Σ.Ε.Α. Κοζάνης) συμμετείχαν από τη Φλώρινα 14 αθλητές/τριες: 3 παμπαίδες, 5 παγκορασίδες, 1 παίδας, 1 κορασίδα, 1 γυναίκα, 1 νέος και 2 άντρες.

Έξοχη εμφάνιση και χρυσό μετάλλιο για την Μπεκιάρη Ανδρονίκη,  η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των παγκορασίδων. Στην ίδια κατηγορία πρωταγωνίστησαν και οι Νάνου Ειρήνη και Ζωγράφου Μιχαέλα κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στην κατηγορία των παμπαίδων είχαμε διπλή επιτυχία με τους Λυγούρα Σωτήρη και Αραβιάδη Ορέστη να κατακτούν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο επίσης για την  Ευθυμίου Άννα στην ενιαία κατηγορία κορασίδων-γυναικών. Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν ακόμα οι Λυγούρας Ανδρέας (5η θέση) και Παπακυριακού Μαρία (7η θέση). Σε αυτό το τουρνουά έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες του Συλλόγου. Οι Τραϊανοπούλου Χριστίνα, Φιλιππίδου Αγνή και Αντωνίου Κωνσταντίνος έπαιξαν για πρώτη φορά σε μία διοργάνωση και πήραν τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες. Στην ενιαία κατηγορία νέων-αντρών πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Σαπρανίδης Φαίδων (6η θέση), ενώ συμμετείχαν ακόμα ο Παπαδόπουλος Ανδρόνικος (11η θέση) και ο Σουμπάσης Θωμάς (13η θέση).
Συνολικός απολογισμός 1 χρυσό και 5 χάλκινα!!!
Συγχαρητήρια σε όλους  και στον προπονητή  κ. Ευθυμίου!!!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ
Έντονη αγωνιστική δράση είχαμε και για τους βετεράνους αθλητές των δύο ομάδων της Φλώρινας.
Πρώτα οι πρωτοπόροι «ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ» έδωσαν  στην Κοζάνη δύο αγώνες. Πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση νίκησαν πρώτα τους «ΦΙΛ.Ε.Α.» ΚΟΖΑΝΗΣ με 9-0 (Σκλιας Αλ. 3, Ευθυμίου Θ. 3, Λιάσος Κ. 3) και κατόπιν τους «ΜΟΥΣΑΤΟΥΣ» με 5-0 (Σκλιάς 2, Ευθυμίου 2, Λιάσος 1) και έτσι διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ» έδωσαν επίσης δύο παιχνίδια. Πρώτα υποδέχτηκαν την ομάδα των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Ο αγώνας αυτός ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Δύο ομάδες ισοδύναμες πάλεψαν για τη νίκη. Τελικά νικητές αναδείχτηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 5-4 (Φωτιάδης Κ. 2, Λυγούρας Γ. 2, Καλογήρου Γ.). Αυτό ήταν το τρίτο ντέρμπι που έχασαν οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ με το ίδιο σκορ και έτσι εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες είχαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Στη συνέχεια οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ αγωνίστηκαν εκτός έδρας με τους «ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥΣ» Κοζάνης. Η ομάδα της Φλώρινας επικράτησε εύκολα με σκορ 7-2 (Φωτιάδης Κ. 3, Λυγούρας Γ. 2, Πετσόύκης Κ. 2, Καλογήρου Γ.).
Απομένει πλέον ένας αγώνας για τη λήξη. Το τελευταίο παιχνίδι είναι το τοπικό ντέρμπι ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ-ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ. Εάν νικήσουν οι ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ στέφονται πρωταθλητές, ενώ εάν επικρατήσουν οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ πρωταθλήτρια θα είναι η ομάδα των Ιωαννίνων. Ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΓ
Ν..Η
ΒΑΘ
ΠΑΙΧ.
 1
ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ Φ.
9
8-1
25
61-16
 2
ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
9
8-1
25
53-26
 3
ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Φ.
9
6-3
21
56-25
 4
ΜΟΥΣΑΤΟΙ ΚΟΖ
10
3-7
16
33-51
 5
ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ Κ.
8
2-6
12
22-50
 6
ΦΙΛΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
9
0-9
9
12-69
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Κοζάνης για τη ζεστή τους φιλοξενία και για την ωραία ατμόσφαιρα που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο και στους αγώνες των παιδιών και των μεγάλων. Ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης αποτελεί ένα υπόδειγμα αθλητικού συλλόγου στην περιοχή μας, που καλλιεργεί συστηματικά και με αγάπη την επιτραπέζια αντισφαίριση. Πολλά συγχαρητήρια!!!
Φλώρινα, 8 Απριλίου 2012
Δελτίο Τύπου Α.Σ.Ε.Α.  « ΣΑΡΙΣΕΣ » Φλώρινας 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.