Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Αγαπητέ Στάθη...



Αγαπητέ Στάθη,
Αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, αν ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο, θα είναι μια αποφράδα ημέρα για την πατρίδα σου.
Αύριο τελειώνουν τα ψέματα.

Αν αύριο δεν καταψηφίσεις το Μνημόνιο 3, δεν θα έχεις πια κανένα ελαφρυντικό!
Δεν πρόκειται πια να πιάσουν τόπο οι παιδαριώδεις δικαιολογίες: «Δεν το διάβασα», 2 μήνες συζητάμε για τα μέτρα.
 «Δεν το κατάλαβα», πολλοί συνάδελφοί σου δημοσίως ομολογούν πως τα μέτρα μόνον ανθρώπινο πόνο και ύφεση θα φέρουν.
 «Το έκανα για την πατρίδα", τι νόημα έχει να παραμείνει η πατρίδα στο ευρώ με τους κατοίκους πεθαμένους από το κρύο και την πείνα και με δημευμένες τις περιουσίες τους, ρε Στάθη;
Κοιτάξου στον καθρέφτη καλά και για πολύ ώρα.
Αναρωτήσου τι πας να κάνεις.
Γνωρίζεις εσύ καλύτερα από όλους ότι αυτό που γίνεται δεν έχει καμία σχέση με το καλό των Ελλήνων, αλλά γίνεται υπό την εντολή και χάριν μιας μόνον χούφτας από ληστοσυμμορίτες των Αθηνών, μιας κάστας που επί διακόσια χρόνια πολεμάει κάθε καπιταλιστική ανάπτυξη στην Ελλάδα, για να έχει το κράτος αυτή στα χέρια της και να εκμεταλλεύεται τον λαό σου με τις γνωστές προμήθειες του δημοσίου και τις αναλήψεις δημόσιων έργων. Γι αυτών τα συμφέροντα γίνονται όλα, για να μην πληρώσει η κάστα τα δάνειά της βάζει εσένα να στείλεις τον λογαριασμό στον λαό.
Δείξε τον ελάχιστο σεβασμό στην ιδιαίτερή σου πατρίδα, κάνε το λαό που σε ψήφισε και την Φλώρινα να νιώσουν για μια στιγμή περήφανους και αδούλωτους, σε όλη την χώρα. Να είσαι απολύτως βέβαιος ότι θα σου το ανταποδώσουν εις το πολλαπλάσιο, διότι ο λαός της Φλώρινας έχει φιλότιμο και ουδόλως ομοιάζει με τα σκουπίδια που έμαθες να συναγελάζεσαι εκεί χαμέ, κινδυνεύοντας μάλιστα να τους μοιάσεις.
Κάντο και η ιστορία θα σου αποδώσει τα δέοντα.
Δεν θέλω καν να σε φανταστώ θρασύδειλα να υποστηρίζεις ως κατηγορούμενος στην ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ πως δήθεν σε τούμπαρε ο Σαμαράς ή η τηλεόραση ή να ζητάς συγνώμη ότι τάχα νόμιζες πως «το ευρώ κάνει καλό».
Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να την γλιτώσεις ελαφρά, όταν σύντομα θα δικαστείς όχι από τα δικά τους(σας) καστικά δικαστήρια, αλλά από τα λαϊκά δικαστήρια, και ως γνωστόν στα λαϊκά δικαστήρια δεν υπάρχουν φιλίες …
Αγαπητέ Στάθη. Σε εκλιπαρώ την ύστατη αυτή ιστορική στιγμή για την πατρίδα σου, εσύ ένας έντιμος άνθρωπος, μην καταντήσεις σαν τους πόντιους Παφραλήδες γερμανοδοσίλογους και κηλιδώσεις την υπόληψη των συμπατριωτών σου.
Τέλος, ως ορθόδοξο έλληνα, σου υπενθυμίζω ότι:
ΕΝ ΤΩ ΑΔΗ (ΚΟΛΑΣΗ) ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
Διατελώ φιλικότατα, εισέτι,
Παντελής Μιντεκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.