Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Συντηρήσεις σε σχολεία και χώρους πολιτισμού



Εκτεταμένες παρεμβάσεις σε δημόσια κτήρια πραγματοποιούνται από τα συνεργεία του Δήμου Αμυνταίου. Σύμφωνα με τους αρμόδιους αντιδημάρχους κ. Τρύφωνα Γεώργου και Στάθη Δεληγιαννίδη, προτεραιότητα στις παρεμβάσεις του Δήμου έχουν τα σχολεία, ενώ παρεμβάσεις γίνονται επίσης σε χώρους πολιτισμού και άλλα δημοτικά κτήρια.
Έτσι πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης στις στέγες των Παιδικών Σταθμών, τόσο του Σκλήθρου όσο και του Αετού, αφού οι συγκεκριμένες στέγες παρουσίαζαν προβλήματα. Εκτός αυτών παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν και στο σχολείο του Μανιακίου.
Συντήρηση στους εσωτερικούς χώρους και βαφή του κτηρίου εξωτερικά πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις συντήρησης των δημόσιων κτηρίων και των κοινόχρηστων χώρων.
Καλούμε τους πολίτες να σεβαστούν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να σταματήσει η πρακτική της γραφής συνθημάτων και γκράφιτι στους τοίχους των δημόσιων κτηρίων, η αποκατάσταση των οποίων κοστίζει κόπο και χρήματα στο Δήμο Αμυνταίου.
Αμύνταιο, 8 Νοεμβρίου 2012
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.