Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Έναρξη οδηγικής χρονιάς



Η έναρξη της νέας Οδηγικής χρονιάς για το Τμήμα Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Φλώρινας πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά, όπως συνηθίζεται, με επιτυχία την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012, το πρωί με την παρουσία των μελών του Τμήματος και την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού, στο 6ο χιλιόμετρο του δρόμου από τη Φλώρινα προς τις Πρέσπες.
Μετά τη Λειτουργία ακολούθησε Αρτοκλασία και, στη συνέχεια, οι προσκεκλημένες κυρίες και οι παρευρισκόμενοι στον εορτάζοντα ναΐσκο απόλαυσαν νηστίσιμα εδέσματα, προσφορά των κυριών του Τμήματος.
Παρά την βροχερή μέρα, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και η Υπεύθυνη του  Τμήματος Συνεργασίας Φλώρινας, κ. Ζαχαρούλα Χάσου – Σταματίου, εξέφρασε τις ευχές όλων των μελών για μια Οδηγική χρονιά με επιτυχίες και ωφέλιμες δράσεις για την τοπική κοινωνία και κυρίως για τη νεολαία μας. 
Την επομένη, Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012, τα μέλη της Ομάδας Συνεργασίας είχαν συνάντηση με την Έφορο, κ. Ευγενία Σαμαρά, όπου έβαλαν τους στόχους και το χρονοδιάγραμμα για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις της νέας χρονιάς.
Τα μέλη του Τμήματος Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Φλώρινας ευχαριστούμε θερμά τις πολλές και αγαπητές φίλες που χρόνια τώρα στηρίζουν τις δραστηριότητές μας με θέρμη και εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε για τη νέα χρονιά να βρισκόμαστε κοντά τους με φροντίδα και ζεστασιά, προκειμένου να δώσουμε και πάλι το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης στη σκληρά δοκιμαζόμενη κοινωνία μας.

Για το Δ.Σ. του  Τμήματος Συνεργασίας του Σ.Ε.Ο. Φλώρινας

Η Υπεύθυνη του  Τμήματος
Ζαχαρούλα Χάσου - Σταματίου

Η Γραμματέας
Δέσποινα Νωίδου – Μαρκοπούλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.