Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φλώρινας στη σημερινή απεργία



Στις 20 Φλεβάρη απεργούμε, διαδηλώνουμε όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ενάντια στην κυβέρνηση των μνημονίων και της «επίταξης».
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε παρατεταμένο αγώνα για να ανατραπεί η πολιτική της άθλιας συγκυβέρνησης, του ΔΝΤ και της ΕΕ. Καλούμε τους εργαζόμενους να ανατρέψουμε την πολιτική που διαλύει τις εργασιακές σχέσεις, εξαθλιώνει τον κόσμο της εργασίας, ιδιωτικοποιεί το δημόσιο πλούτο και αγαθά(νερό, ενέργεια, υγεία, εκπαίδευση), καταργεί το δικαίωμα στην απεργία τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα.
Σήμερα με τις δικές μας δυνάμεις, στηριγμένοι στη δημοκρατία των γενικών συνελεύσεων των εργαζομένων και σε κόντρα με τη ξοφλημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ με ένα γενικευμένο απεργιακό κίνημα κύμα ,με τη δύναμη των λαϊκών αγώνων και της εξέγερσης μπορούμε να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα της τρόικας εσωτερικού- εξωτερικού..
Σήμερα πρέπει να βάλουμε τις ανάγκες μας , τα συμφέροντα της εργαζόμενης πλειοψηφίας στο κέντρο των αγώνων για ρήξη με το ευρώ και την ΕΕ, την μονομερή κατάργηση των μνημονίων και του χρέους, την άμεση εθνικοποίηση όλων των βασικών κλάδων της οικονομίας(τράπεζες, ενέργεια κλπ), την επιβολή του εργατικού ελέγχου σε όλη την παραγωγή και την κοινωνία, σήμερα πρέπει να διεκδικήσουμε τον πλούτο και την εξουσία που μας ανήκουν.
Όλοι στην απεργία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.