Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή Βασιλόπιτας από την Ομάδα Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας



Την Κυριακή 17 -02-2013 η ομάδα αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας έκοψε την βασιλόπιτά της στο ξενοδοχείο Φαίδων στη Φλώρινα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ,τιμώντας το σύλλογο  με  την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Ευαγγέλου Νίκος,  ο πρόεδρος της Λέσχης Αντωνιάδης Γιώργος , η γραμματέας Πολατίδου Ρούλα, η Πορίτσα Μαρία,  οι υπεύθυνοι προπονητές Κουτσοτόλης Βασίλης , Γυφτοπούλου Φανή,  όλοι οι αθλητές της ομάδας καθώς και πολλοί φίλοι του αθλήματος στην πόλη μας.
Ο κ. αντιδήμαρχος απηύθυνε το χαιρετισμό του και τόνισε την υποστήριξη του ίδιου όσο και του κ. δημάρχου προς το σύλλογο, υποσχόμενος άμεση αποπεράτωση των έργων στα γήπεδα της μπουάτ του Αγίου Νικολάου  για άμεση  χρήση από την ομάδα.  Στη συνέχεια ο πρόεδρος μίλησε για τη σπουδαία εξέλιξη του αθλήματος στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει. Οι προπονητές  αναφέρθηκαν στο έργο που γίνεται στην ομάδα και στην αναγκαιότητα δημιουργίας υποδομών για να μπορέσουν οι αθλητές μας να ανταγωνιστούν επί ίσους όρους αθλητές άλλων συλλόγων και περιοχών. Το φλουρί κέρδισε η καινούργια αθλήτρια της ομάδας Γρατσουνίδου Κυριακή. Η ομάδα ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και τους εύχεται καλή χρονιά.
Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.