Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ήττα για τις παγκορασίδες του Φιλώτα με 16-21



Ήττα για τις παγκορασίδες του Φιλώτα Μ.Π.Σ με σκορ 16 – 21 από την ομάδα του Φ.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδας στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 16/2 στο ΔΑΚ Αμυνταίου.

Ο αγώνας κατά γενική ομολογία είχε πολύ έντονο χαρακτήρα και συγκέντρωσε όλα στα στοιχεία ενός ντέρμπι. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με έναν πολύ γρήγορο ρυθμό, με την ομάδα της Πτολεμαΐδας να προηγείται στο σκορ συνεχώς με ένα γκολ, εκμεταλλευόμενη τα λάθη των αντιπάλων στην επίθεση. Οι παίκτριες του Φιλώτα προσπαθούσαν να βγουν στην αντεπίθεση με πολλούς γρήγορους αιφνιδιασμούς, αλλά με τις λάθος επιλογές στα σουτ και στις πάσες δεν μπορούσαν να προηγηθούν.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο με πολύ καλή άμυνα και με πολλές προσωπικές μονομαχίες. Ο ακόμα πιο γρήγορος ρυθμός και η χρήση 2 πίβοτ από τον Αρίωνα προκάλεσε πολλά λάθη στην αμυντική διάταξη του Φιλώτα ανατρέποντας τον αμυντικό σχεδιασμό του. Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα από άποψη θεάματος και το τελικό σκορ να διαμορφωθεί στο 16-21 υπέρ του Αρίωνα.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τον Αρίωνα για την νίκη του και επιθυμεί να τονίσει για άλλη μια φορά την ανάγκη για περισσότερη δουλειά στις προπονήσεις.
Σύνθεση Φιλώτα Μ. Π. Σ.: ( Λιότσκα Θ – Κούπας Δ.) Ελευθερίου Μ., Ζαρογιάννη Ζ. (1), Τετεδάκη Χ. (ΤΦ), Στρατάκη Ε. (1), Τραγαράκη Ε., Κιοσέ Μ., Φουδούλη Τ. (7), Χατζηιωάννου Χ. (7), Κιοσέ Δ. , Αξιώτη Ν., Γκώγκου Π., Οκλαλιώτη Χ.
ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Η καλή η μέρα δεν φάνηκε από το πρωί αφού έχασε η ομάδα των μίνι κοριτσιών του Φιλώτα Μ.Π.Σ από την πολύ δουλεμένη και έμπειρη ομάδα του Φ.Σ. Αρίων με σκορ 13-37 στον κυριακάτικο αγώνα στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
Από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου φάνηκε η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων με τον Αρίωαν να κάνει ένα σερί 8 γκολ χωρίς να έχει ουσιαστική απάντηση από τον Φιλώτα ο οποίος έπαιζε σε ένα χαμηλότερο επίπεδο ταχύτητας. Στην συνέχεια όμως η ομάδα των γηπεδούχων άρχισε να βελτιώνει την εμφάνιση της και με την Οκλαλιώτη αιχμή του δόρατος να προσπαθεί να καλύψει την μεγάλη διαφορά στο σκορ. Το στατικό παιχνίδι στην επίθεση και η χλιαρή άμυνα έκαναν την επανεμφάνιση τους μην αφήνοντας τον Φιλώτα να κλείσει την διαφορά διαμορφώνοντας το τελικό 16-37 υπέρ του Αρίωνα.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ελπίζει οι νεαρές αθλήτριες να αποκομίσουν μια διδακτική εμπειρία και να ευχαριστήθηκαν την συμμετοχή τους στον αγώνα παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα αλλά και θέλει να τους τονίσει ότι δεν πρέπει να απογοητευθούν γιατί η αντίπαλη ομάδα έχει ξεκινήσει να χτίζεται πριν 4 χρόνια και ως εκ τούτου είναι πέρα από τις τωρινές τους δυνατότητες.
Σύνθεση Φιλώτα Μ.Π.Σ: (Κούπας Δ.) Γκώγκου Π., Πουρπούρογλου Α., Ανδρεάδου Χ., Κιοσέ Κ., Δούμκου Ο. (ΤΦ), Κατσουπάκη Α., Πατμάνογλου Ε., Ρόμπε Ε., Νικολάου Μ., Αρκουδοπούλου Σ., Πετσοπούλου Σ., Οκλαλιώτη Χ., Ρόμπη Α., Δρίλλη Μ., Κατσικαράκη Κ. (ΤΦ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.