Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση συναδέρφων για τα ΕΦΑΠΑΞ



Συνάδελφοι,
Την ώρα που βρισκόμασταν σε συνάντηση με την κα Δροσάτου, σήμερα το πρωί, πήρε τηλέφωνο από το Υπουργείο Εργασίας ο κος Παπαθεοδώρου και της είπε ότι σήμερα εκταμιεύουν τα πρώτα 60 εκατομμύρια ευρώ.
Από ότι μας ενημέρωσε η κα Δροσάτου, ήδη έχουν δουλευτεί τα εντάλματα του Ιουλίου του 2010 και ότι με αυτά θα πληρωθούν μέχρι και 183 άτομα από τον Δεκέμβριο του 2010. Δηλαδή θα πληρωθούν 1200 άτομα του 2010 που αφορούν τους υπόλοιπους του Μαΐου του 2010 και μέχρι τους πρώτους 183 του Δεκεμβρίου του 2010.
Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι, όσοι πληρώνονται από την ALPHA BANK επειδή υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα καλό θα ήταν για αποφυγή περαιτέρω καθυστέρησης να ανοίξουν λογαριασμό σε άλλη τράπεζα και όταν κληθούν από την υπηρεσία να στείλουν την φορολογική τους ενημερότητα, να στείλουν μαζί και φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του νέου λογαριασμού.
Όπως σας είχαμε πει και με την προηγούμενή μας ενημέρωση το Μάρτιο θα εκταμιευτούν άλλα 39 εκατομμύρια ευρώ και τον Απρίλιο θα εκταμιευτούν και τα υπόλοιπα 37 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Μάιο του 2013 θα πληρωθούν από ίδιους πόρους άλλα 164 εφάπαξ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.