Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

2ος Κύκλος συναντήσεων συμβουλευτικής γονέων



Σκοπός των συναντήσεων της ομάδας γονέων του εργαστηρίου να προσφέρει γνώσεις,  ευκαιρίες για προβληματισμό και αφετέρου  στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους.
1 συνάντηση:       08- Φεβρουαρίου  Παρασκευή ώρα 17:30-19:00
Θέμα  συζήτησης : Διαταραχές ομιλίας και λόγου σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με την λογοθεραπεύτρια   Θεοδώρα Δαδαμόγια
Η Θεοδώρα Δαδαμόγια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Είναι λογοθεραπεύτρια  πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Σόφιας  Kliment Ohridski
Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών . Έχει δουλέψει σε ειδικά σχολεία και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια.  Δραστηριοποιείται στην Κοζάνη και Πτολεμαΐδα όπου και διατηρεί γραφείο Λογοθεραπείας . Είναι παντρεμένη  έχει ένα κοριτσάκι και ζει με την οικογένεια της στο Αμύνταιο.
2  συνάντηση:           20 Φεβρουαρίου Τετάρτη ώρα 17:00-19:00
Θέμα συζήτησης :  Αυτοεκτίμηση στα παιδιά και ο ρόλος των γονέων με την ψυχολόγο Σοφία  Μουρτζούκου .
Η Σοφία Μουρτζούκου είναι Ψυχολόγος με Ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Ζει και εργάζεται στην πόλη της Φλώρινας ως ιδιώτης με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, συναισθηματικά προβλήματα ή προβλήματα συμπεριφοράς, με εφήβους και ενήλικες. Οργανώνει και συντονίζει ομάδες γονέων, ενώ έχει συμμετάσχει σε ημερίδες και σεμινάρια στην πόλη της Φλώρινας, καθώς και σε ομιλίες σε συλλόγους και σε διάφορα σχολεία του νομού. Αυτό το διάστημα συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας στον Σύλλογο Γυναικών Ν. Φλώρινας, "Το Σπίτι της Γυναίκας".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.