Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Επίσκεψη του Νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας Αντιπύραρχου Κωνσταντίνου Καραπέτσου στον Περιφερειάρχη



Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή πραγματοποίησε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013,  ο Νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Καραπέτσος.
Δύναμη και κουράγιο  ευχήθηκε από την πλευρά του στο Νέο Διοικητή ο κ. Δακής. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες της περιοχής σημείωσε ο κ. Καραπέτσος. Στην συνάντηση που διήρκεσε 45 λεπτά συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Νέου Διοικητή, με απώτερο σκοπό την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ενώ ο Περιφερειάρχης ανέπτυξε τα χαρακτηριστικά της Δυτικής Μακεδονίας σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτισμικό επίπεδο δίνοντας έμφαση στη βαριά βιομηχανία της περιοχής τους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς της ΔΕΗ, που τροφοδοτούν με ηλεκτρικό ρεύμα ολόκληρη τη χώρα. Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στο Λεύκωμα που σας χαρίζω έσπευσε να τονίσει ο κ. Δακής καλωσορίζοντας και με αυτό τον τρόπο τον κ. Καραπέτσο στα νέα του καθήκοντα και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.