Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Έναρξη νέου κύκλου Executive MBA στο ΔΙ.ΠΑ.Ε-Υποδοχή φοιτητών


                       

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδoς, υποδέχτηκε για πέμπτη χρονιά τους νέους φοιτητές του  προγράμματος Executive MBA. Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012, στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και τραπεζών αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά στους χώρους του Πανεπιστημίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Η διάρκεια των σπουδών είναι διετής και τα μαθήματα ακολουθούν ένα ιδιαίτερα ευέλικτο πρόγραμμα με διδασκαλία σε 16 τριήμερα, Παρασκευή με Κυριακή. Η ομάδα των καθηγητών του ΕΜΒΑ αποτελείται από διεθνούς φήμης προσωπικότητες, που προέρχονται από κορυφαία Business Schools της Μ. Βρετανίας, των ΗΠΑ και της Ελλάδας.
Οι συμμετέχοντες στο φετινό κύκλο του Executive MBA προέρχονται από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Σερβία, τη Ρουμανία και την ΠΓΔΜ με το ποσοστό των ξένων φοιτητών να φτάνει στο 35%. Το πολυεθνικό αυτό μωσαϊκό αποτελεί εχέγγυο δημιουργικής ανταλλαγής ιδεών και συνεργασίας μεταξύ φοιτητών- στελεχών, επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση μεταξύ χωρών.
Τους νέους φοιτητές καλωσόρισε ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου, καθηγητής Νικόλαος Μουσιόπουλος. Η επόμενη σειρά νέων φοιτητών για το Executive ΜΒΑ θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2013. Ως τότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου στο www.econ.ihu.edu.gr και τηλεφωνικά στο 2310807528 και να υποβάλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά και ταχυδρομικά καθ΄ όλη την διάρκεια του  έτους μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων.
Ταυτότητα
Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο λειτουργούν τρεις Σχολές: η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης που προσφέρει τα εξής Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance, MSc in Sustainable Development, MSc in Strategic Product Design, LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution, η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών που προσφέρει τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies, MA in Art, Law and Economy και η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας που προσφέρει δύο Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών: MSc in Information and Communication Technology Systems, MSc in Energy Systems.
27 Ιανουαρίου 2012
Δελτίο Τύπου Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.