Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Εθιμοτυπική Συνάντηση της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου

Τον νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, Αρχιπύραρχο κ. Δημήτριο Στάμο, δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Γραφείο της, η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα.
Η Γ.Γ. καλωσορίζοντας τον Περιφερειακό Διοικητή, που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα στην περιοχή, του ευχήθηκε καλή θητεία, εκφράζοντας τη βεβαιότητα, ότι η σχέση συνεργασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είναι δεδομένη και ισχυρή, σε όλα τα επίπεδα αντιμετώπισης ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος.
Στη διάρκεια της Συνάντησης, δόθηκε η ευκαιρία ευρείας συζήτησης και αλληλοενημέρωσης για ζητήματα αιχμής που άπτονται της πρόληψης, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της ζωής και της περιουσίας των πολιτών στην περιοχή.
Ο κ. Στάμος από την πλευρά του, επισήμανε ότι πρόθεσή του είναι η εξαιρετική συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση αλλά και το σύνολο των φορέων της περιοχής, προς όφελος πάντα του κοινωνικού συνόλου αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Ιωάννινα, 1/2/2012
Δελτίο Τύπου Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.