Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Αμαζόνες Καλυβίων Τεικάλων- Φιλυριακός 0-2


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ
ΔΥΟ ΓΚΟΛ, ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Την Κυριακή 29-4-2012 στο γήπεδο Καλυβίων Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση για την προτελευταία αγωνιστική του Γυναικείου Πρωταθλήματος. Ο Φιλυριακός έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας των τοπικών Αμαζόνων με 2-0.
Επίσης είχε δύο δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και ένα μη  καταλoγισμό πέναλτι που μετατράπηκε σε φάουλ. Οι Αμαζόνες προσπάθησαν αλλά η αμυντική γραμμή του Φιλυριακού δεν τις επέτρεψε να δημιουργήσουν φάσεις για κάτι καλό.
Ο αγώνας διεξήχθη σ` έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δε βοηθούσε για να παιχτεί όμορφο ποδόσφαιρο. Επίσης, η ζέστη για την εποχή ήταν έντονη με αποτέλεσμα ο διαιτητής για λόγους ασφάλειας των αθλητριών να κάνει ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα στο πρώτο μέρος για να δροσιστούν οι αθλήτριες. Ο Φιλυριακός μπήκε δυνατά στον αγώνα, πίεσε από την αρχή και άνοιξε το σκορ στο 21` με τη Μάινου Φ. ύστερα από μπαλιά της Μπασούρη. Δύο λεπτά αργότερα η ίδια παίχτρια βρήκε το δοκάρι σε σουτ από δεξιά. Ο Φιλυριακός στο πρώτο μέρος είχε και άλλες σπουδαίες ευκαιρίες. Δύο σουτ της Μπασούρη που αποκρούστηκαν πάνω στη γραμμή από την γκολκίπερ (το πρώτο) και τις αμυντικές (το δεύτερο) και ένα καλό σουτ της Λυπίτκα που πέρασε άουτ.
Και στο δεύτερο μέρος οι ευκαιρίες δεν έλειψαν. Πριν έρθει το δεύτερο τέρμα οι παίχτριες του Δημήτρη Ποζατσίδη είχαν μεγάλες ευκαιρίες όπως οι φάσεις και τα σουτ των Μάινου, Πέικου, Μπασούρη που αποκρούστηκαν από την άμυνα των γηπεδούχων, ένα δοκάρι σε απόκρουση της γκολκίπερ των Αμαζόνων ύστερα από εκτέλεση φάουλ της Λυπίτκα και μια κραυγαλέα ευκαιρία της τελευταίας σε φάση τετ-α-τετ με την τερματοφύλακα. Αρχικά η τερματοφύλακας απέκρουσε, η Λυπίτκα κυνήγησε την μπάλα αλλά για ελάχιστα εκατοστά δεν την πρόλαβε για να τη στείλει στα δίχτυα. Η ίδια παίχτρια ήταν πρωταγωνίστρια σε ανατροπή της μέσα στη περιοχή (πέναλτι) ο διαιτητής όμως έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή!
Το γκολ ήρθε όταν η Μπασούρη δέχθηκε πάσα από τη Λυπίτκα και μέσα από τη μεγάλη περιοχή σούταρε με δύναμη κάνοντας το 2-0 οριστικοποιώντας έτσι τη νίκη του Φιλυριακού.
Με το Φιλυριακό αγωνίστηκαν και οι δύο δωδεκάχρονες Μπάτσκου και Χαρίση.
Τέλος πρέπει να τονιστεί η ιδιαίτερη αίσθηση που προκάλεσε η μεγάλη γιορτή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Φιλυριακός στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο. Οι άνθρωποι του Φιλυριακού δέχονται τα θετικά σχόλια του κόσμου για την εκδήλωση σε σημείο που κάποιοι από την υπόλοιπη Ελλάδα να αναρωτιούνται αν οι φωτογραφίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, το blog και στο facebook του Ομίλου είναι αληθινές και αν έγιναν πραγματικά!
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Βασιλάκος Φ.): Παπαδοπούλου, Μαργαρίτη, Μαρκούτη, Καραλή, Σίσκου, Παππά, Ντίνα(46` Μπιμπίκου) Χριστοδούλου, Μαντζιώρου, Καλαντζή, Τζιουβάρα(85` Οικονόμου)
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Ποζατσίδης Δ.): Βασιλείου, Κάτη, Πάντου, Καρατζά, Ζήκου, Μπασούρη, Πέικου, Λυπίτκα, Τσιλοφύτη, Μπάτσκου (46` Χαρίση), Μάινου.
Διαιτητικό τρίο: Μίσσας Δ., Τίκας Δ., Μπεκιάρης Λ. (ΣΔΠ Καρδίτσας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.