Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τιμητική εκδήλωση στην Τ.Κ. Κέλλης


Μία ακόμη πετυχημένη εκδήλωση οργανώθηκε από την Τοπική Κοινότητα Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου και τους τοπικούς φορείς. Μετά τη λιτανεία της εικόνας του Αγίου Αθανασίου, προστάτη της Κέλλης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για να τιμηθούν οι νέοι που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και επιφανείς προσωπικότητες όπως ο καθηγητής της Ιατρικής και χειρούργος του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτριος Τσαντήλας και ο λαογράφος και συνταξιούχος δάσκαλος, κ. Λάζαρος Μέλλιος.
Στην εκδήλωση, εκτός από τα τιμώμενα πρόσωπα, παραβρέθηκαν οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας και Θεσσαλονίκης, κ.κ. Θεόκλητος και Άνθιμος, που χοροστάτησαν στην λειτουργία και τη λιτανεία της εικόνας του Αγίου Αθανασίου, ενώ ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που ακολούθησε. Μαζί με τον Δήμαρχο Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, κ. Αθανάσιο Τάσκα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής, ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτρης Ηλιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Γιάννης Αντωνιάδης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Τα τελευταία χρόνια στην Κέλλη έχει δημιουργηθεί παράδοση στη διοργάνωση πολύ σημαντικών εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή επιφανών προσωπικοτήτων που τιμούν την Κέλλη και το Δήμο Αμυνταίου.
Αμύνταιο, 3 Μαΐου 2012
Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.