Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Ψήφισμα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Π. για το κλείσιμο της ΕΡΤΗ Διοικούσα Επιτροπή του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Π. στην 161/12-6-2013 συνεδρίαση ομόφωνα συνέταξε το παρακάτω ψήφισμα:
Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ μετά τη απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο αιφνιδιαστικά στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Μπορεί να συμφωνεί με το εξορθολογισμό – εξυγίανση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συναινεί σε τέτοιου είδους τακτικές και χειρισμούς.
Την κατάργηση και το κλείσιμο δημόσιων φορέων και οργανισμών ακολουθούν χιλιάδες απολύσεις με σοβαρότατες συνέπειες για το δοκιμαζόμενο λαό και την οικονομία της χώρας συνολικά.
Οι απολυμένοι της ΕΡΤ που πετάχτηκαν στο δρόμο σε μια νύχτα κυριολεκτικά, έρχονται να προστεθούν στους χιλιάδες ανέργους και απολυμένους του ιδιωτικού τομέα.
Είναι προφανές ότι η συνέχιση της ίδιας αδιέξοδης πολιτικής, δίνει τη δημόσια περιουσία βορά στα ιδιωτικά συμφέροντα και υπονομεύει το δημόσιο πλούτο.

Κοζάνη  12-6-2013
                                                Για τη Διοικούσα Επιτροπή
                                Ο Πρόεδρος                               Η Γεν. Γραμματέας


                      Ευάγγελος  Σημανδράκος                   Θεοδωρίδου Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.