Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Συνεδρίασε την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας- Έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Τραϊανού Ρασάικου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με δεκαεπτά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
  1. «Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 51/2013 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας που αφορά σε έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2012», με εισηγητή τον κ. Α. Γεωργιάδη, Προϊστάμενο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας  και Αλληλεγγύης   Πολιτισμού και Αθλητισμού  Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.
  1. «Σχετικά με μετακίνηση κτηνοτρόφων στους βοσκότοπους του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή το Δρ. Ιωάννη Μουντούση, Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς οι κ.κ. Μούσιου και Καρυπίδης ψήφισαν κατά.
  1. «Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 του Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Φανή Παπαϊωάννου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
  2. «Σχετικά με έγκριση διενέργειας προμήθειας μηχανογραφικού υλικού (ηλεκτρονικοί υπολογιστές και συναφή)», με εισηγήτρια την κ. Φανή Παπαϊωάννου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
  3. «Σχετικά με επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών», με εισηγήτρια την κ. Φανή Παπαϊωάννου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
  4. «Παράταση μίσθωσης καταστημάτων Δημοτικής Αγοράς μέχρι τη διενέργεια δημοπρασίας και τη σύναψη νέων αυτοτελών συμβάσεων, λόγω λήξης του συμβατικού χρόνου των ήδη υπαρχουσών συμβάσεων», με εισηγήτρια την κ. Φανή Παπαϊωάννου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
  5. «Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικού) του έργου: ¨Επισκευή – συντήρηση 5ου Δημοτικού Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Βασιλική Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
  6. «Σχετικά με επιλογή χώρου εγκατάστασης σταθμού μέτρησης ποιότητας της ατμόσφαιρας στη Μελίτη του Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Βασιλική Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
  7. «Σχετικά με τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Βασιλική Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
  8. «Αποδοχή ένταξης πράξεων στο ΕΠ «Μακεδονία – Θράκη» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης αυτών», με εισηγήτρια την κ. Βασιλική Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
11.  «Έγκριση μελετών και ορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων», με εισηγήτρια την κ. Βασιλική Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
  1. «Ψήφιση σχεδίου Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Βασιλική Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
  2. «Σχετικά με παραχώρηση έκτασης για εγκατάσταση κεραίας ΟΤΕ στο αγρ/μα Πολυπλατάνου Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Βασιλική Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
  3. «Σχετικά με επιχορήγηση Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
  4. «Σχετικά με επιχορήγηση Αθλητικού Συλλόγου ¨Γυμναστική Ένωση Φλώρινας¨», με εισηγητή τον κ. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
  5. «Πραγματοποίηση εκδήλωσης με την ευκαιρία των εκατό χρόνων από το θάνατο του Μακεδονομάχου καπ. Γκόνου Χολέρη», με εισηγητή τον κ. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
  1. «Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Φλώρινας (άρθρ. 76 Ν. 3852/2010)», με εισηγητή τον κ. Τραϊανό Ρασάικο, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.


Φλώρινα, 12-06-2013
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας


Καλείστε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τα άρθρα 65, 67 του  Ν.  3852/2010 (Φ.Ε.Κ. Α΄/87/7-6-2010) με τις διατάξεις του οποίου τροποποιούνται – αντικαθίστανται και διαφοροποιούνται ορισμένες διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006, Φ.Ε.Κ. Α΄/114/2006) ο οποίος εξακολουθεί να ισχύει, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011) στις 12 Ιουνίου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 μ.μ. σε κατεπείγουσα συνεδρίαση με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

1
«Έκδοση ψηφίσματος για την κατάργηση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας- Τηλεόρασης».
Εισηγητής κος Τραϊανός Ρασάικος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Ο λόγος του κατεπείγοντα χαρακτήρα της συνεδρίασης συνίσταται στην αιφνίδια απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ    
Τραϊανός Ηλ. Ρασάικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.