Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κάλεσμα του Ε.Κ.Φ. στην αυριανή 24ωρη απεργία



ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 13/6/2013.
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ ενάντια στην πραξικοπηματική ενέργεια της συγκυβέρνησης να κλείσει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και να απολύσει τους εργαζόμενους σε αυτήν.
Η Κυβέρνηση των Μνημονίων, των επιστρατεύσεων, των μειωμένων μισθών και συντάξεων, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας εντολοδόχος της Τρόϊκας, που δεν σέβεται κανένα Σύνταγμα, καμία Δημοκρατία, κανένα Ατομικό, Πολιτικό και Κοινωνικό δικαίωμα, και κυβερνάει την χώρα σαν ένας σύγχρονος φεουδάρχης.
Η Κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ, για να εκχωρήσει στα μνημονιακά μιντιακά κέντρα, το μονοπώλιο της ενημέρωσης. Σε συνέχεια των χτυπημάτων σε παιδεία, υγεία, καθώς και της ιδιωτικοποίησης του νερού, τελείως πραξικοπηματικά, έρχεται για να διαλύσει και την Δημόσια τηλεόραση. Η εκτροπή σε βάρος της δημοκρατίας, των εργαζομένων, και ολόκληρου του Λαού μας, πρέπει να σταματήσει.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να ξεσηκωθούν, και να ανατρέψουν αυτές τις πολιτικές, που καταστρέφουν ζωές, δικαιώματα, και γυρίζουν την πατρίδα μας, σε έναν κοινωνικό, εργασιακό και πολιτιστικό μεσαίωνα.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ –ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΜΕΓΑΡΟΒΟΥ 20) ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00π.μ.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΡΤ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.