Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας



Το  Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Φλώρινας για την αρωγή του στην διοργάνωση της ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ Συλλόγων Ηπειρωτών Μακεδονίας που διοργάνωσε ο σύλλογος μας την περασμένη Κυριακή 9/6/13 στο Νέο Πάρκο.
Επίσης νιώθουμε την υποχρέωση να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε δημόσια, τους πρωταγωνιστές αυτής της εκδήλωσης, τα παιδιά του χορευτικού μας τμήματος,τους γονείς τους αλλά και τους χοροδιδασκάλους τους κ.Κωνσταντίνου Ιωάννη και κα.Κολώνη Ήρας που επιμελήθηκαν της παρουσίασης τους.
Ακόμη ευχαριστούμε θερμά την ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ,ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ και προσωπικά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.Θεόκλητο και τον Πατέρα Ιωαννίκιο,την ΕΡΑ Φλώρινας και όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που βοήθησαν στην κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και το κατάστημα τροφίμων ΜΠΕΛΛΗΣ,τα εργαστήρια παραδοσιακών χειροποιήτων πιτών της κα.Χριστάκη Ζωής & ΑΛΛΟΤΙΝΑ,την αποθήκη χαρτικών των κ.Μαυρουδίου Αριστοτέλη & Κωστακάκη  Θεολόγου, τον παραδοσιακό φούρνο του κ.Μουσμούλα Παντελή "Αρτοτέχνη",την μονάδα  προϊόντων γάλατος του κ. Δημητρίου και όσους βοήθησαν στην φιλοξενία των συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους, προσδίδοντας στην λέξη ΣΥΛΛΟΓΟΣ την πλήρη της έννοια,στους χόρους της Παιδικής Κατασκήνωσης Πρώτης παίρνοντας μαζί τους κατά την αναχώρηση τους τις θετικότερες των εντυπώσεων τόσο από την πόλη μας όσο και από την οργάνωση της εκδήλωσης.
Για το Δ.Σ


ο Πρόεδρος   Καλδάνης Κων/νος                                                        

η Γεν.Γραμματέας Γάκη Ευγενία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.