Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Θεατρικά δρώμενα στην πλαζ του Αγίου Παντελεήμονα



Υπέροχο φυσικό τοπίο, με αντάμωμα του πράσινου και της λίμνης!
Σε αυτό το σημείο, της αντάμωσης της λίμνης με τη στεριά, διάλεξε το Δημοτικό σχολείο μας και το Νηπιαγωγείο του Αγίου Παντελεήμονα να παρουσιάσουν 3 θεατρικά δρώμενα σε γονείς, παιδιά και σε όλους τους κατοίκους του χωριού.
Την Παρασκευή, 07-06-2013, οι προσκεκλημένοι των σχολικών μας μονάδων, απόλαυσαν:

Α. «Η Γοργόνα της Λίμνης… του Άγιου Παντελεήμονα».
Μια ρομαντική και βαθιά ανθρώπινη ιστορία της Δόξας Κωτσαλίδου, που υμνεί τη φιλία και της αγάπης τα φιλιά!  Ένα θεατρικό δρώμενο που παρουσίασαν οι νεαρές μελλοντικές εκπαιδευτικοί κ.κ. Αθηνά και Ιωάννα σε συνεργασία με τα παιδιά των Ε’ και Στ’ τάξεων του Δημοτικού σχολείου.
Β.  «Η Κοκκινοσκουφίτσα……»
Μια υπέροχη ιστορία με ηθικά μηνύματα για το σεβασμό στη φύση και την αγάπη για τα ζώα, που επιμελήθηκε η δασκάλα Φανή Σιούτη και απέδωσε θεατρικά με τα παιδιά της τάξης της.
Γ. «Τα ζουζούνια της φύσης »
Ένα δροσερό και χαρούμενο θεατρικό δρώμενο από τα παιδιά του νηπιαγωγείου που καλωσόρισαν το καλοκαίρι με τον αυθορμητισμό και τη φαντασία τους!

Η εκδήλωση ενθουσίασε όλους τους παρευρισκομένους, με πρώτη και καλύτερη, τη σύμβουλο της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέλλα Κασίδου, η οποία δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή της. Την εκδήλωση, τίμησαν επίσης με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Δήμου Αμυνταίου και του Τοπικού Διαμερίσματος Αγίου Παντελεήμονα.
Παράλληλα με τις θεατρικές εκδηλώσεις, λειτούργησε έκθεση βιβλίου από το Βιβλιοπωλείο  «Πασχάλης» του Παναγιώτη Τεγόπουλου.

Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν τις θεατρικές εκδηλώσεις του σχολείου μας και τους καλούμε για μια δημιουργική επανάληψη, την Τετάρτη 12-06-2013, στην αυλή του σχολείου, όπου θα ολοκληρώσουμε τις εκδηλώσεις, με την παρουσίαση των προγραμμάτων των σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιήσαμε όλη τη σχολική χρονιά!

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, στις νηπιαγωγούς, κ.κ. Ευφροσύνη Δαμκαλή και Βασιλική Μπούρη, με τις οποίες συνεργαζόμαστε άψογα και δημιουργικά και στους δασκάλους του σχολείου μας κ.κ. Ευσεβία Στοϊκοπούλου , Βασιλική Ρωμανού, Ανθή Παπά, Δήμητρα, Πετσάνη, Δημήτρη Μαρκόπουλο, Πέτρο Πετράκο και Μελπομένη Γρηγοράσκου.
                                                     
          Κωνσταντίνος Τσολοπάνης
Δ/ντης του 4/Θ Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Παντελεήμονα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.